- Ana Sayfa
- Al Khobar Otelleri
- Aloft Dhahran


Aloft Dhahran
Oda Seçenekleri

- Açık büfe kahvaltı kişi başına 75 SAR ücret karşılığında servis edilmektedir
- İlave yatak ücreti: konaklama başına 100.0 SAR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yeri, Commitment to Clean (Marriott) yönergelerindeki temizlik ve dezenfeksiyon uygulamalarına uyduğunu belirtmektedir.
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 262 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Dharan Alışveriş Merkezi - 0,8 km / 0,5 mi
Alturki Kulesi - 0,9 km / 0,6 mi
Al Rashed Alışveriş Merkezi - 1,9 km / 1,2 mi
Nirvana Spa ve Fitness Merkezi - 2,3 km / 1,4 mi
ABD Zahran Başkonsolosluğu - 2,7 km / 1,7 mi
Kral Fahd Petrol ve Maden Üniversitesi - 3,6 km / 2,3 mi
Lulu Parkı - 5,6 km / 3,5 mi
Çöl Tasarımları - 5,7 km / 3,6 mi
Sadeen Ticaret Merkezi - 6,6 km / 4,1 mi
Khobar Sahil Yolu - 6,7 km / 4,2 mi
Al-Rahmaniyah Alışveriş Merkezi - 6,9 km / 4,3 mi
Dammam Yeşil Spor Salonları - 7 km / 4,4 mi
Ajdan Yürüyüş Yolu - 7,1 km / 4,4 mi
Al Khobar Su Kulesi - 7,3 km / 4,5 mi
Khobar Pavyonu - 7,4 km / 4,6 mi
En yakın havaalanları:
Dammam (DMM-Kral Fahd Uluslararası) - 52,3 km / 32,5 mi
Manama (BAH-Bahreyn Uluslararası) - 63,9 km / 39,7 mi
Aloft Dhahran için önerilen havaalanı Dammam (DMM-Kral Fahd Uluslararası).
Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.
Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Dine restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Al Khobar (Al Ulaya) içinde
Aloft Dhahran misafirlere Al Khobar merkezinde, Dharan Alışveriş Merkezi ve Alturki Kulesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Al Rashed Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Nirvana Spa ve Fitness Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.