Golden House Hotel & Restaurant




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için 37 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Coral Alışveriş Merkezi - 1,1 km / 0,7 mi
Yehova Şahitleri İbadet Merkezi - 1,1 km / 0,7 mi
Karayip Sinemaları Coral Mall - 1,2 km / 0,7 mi
Üç Göz Ulusal Parkı - 1,6 km / 1 mi
Cuadra San Isidro Alışveriş Merkezi - 1,7 km / 1,1 mi
Colon Deniz Feneri ve Müzesi - 3 km / 1,9 mi
Malecon - 3,1 km / 1,9 mi
Megacentro Alışveriş Merkezi - 3,2 km / 2 mi
El Obelisco - 3,4 km / 2,1 mi
Ulusal Akvaryum - 3,7 km / 2,3 mi
Agua Splash Caribe Su Parkı - 3,8 km / 2,3 mi
Çin Mahallesi - 4,7 km / 2,9 mi
San Diego Kapısı - 4,9 km / 3,1 mi
Alcazar de Colon - 4,9 km / 3,1 mi
İspanya Meydanı - 4,9 km / 3,1 mi
En yakın havaalanları:
Santo Domingo (JBQ-La İsabela Uluslararası) - 23,6 km / 14,7 mi
Santo Domingo (SDQ-Las Americas Uluslararası) - 23,9 km / 14,9 mi
Golden House Hotel & Restaurant için önerilen havaalanı Santo Domingo (SDQ-Las Americas Uluslararası).
Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otel konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otel belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7 ve 11 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Santo Domingo Este (Mandinga) içinde
Golden House Hotel & Restaurant konaklamanızda Santo Domingo Este merkezinde, Yehova Şahitleri İbadet Merkezi ve Colon Deniz Feneri ve Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Alcazar de Colon ile 6,9 km (4,3 mil) ve Ulusal Akvaryum ile 8,1 km (5 mil) mesafede.