Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Bertoldi Genel 1
Hotel Bertoldi Genel 2
Hotel Bertoldi Genel 3

Hotel Bertoldi

Lavarone / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)11.30-18
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR. Bu vergi 14 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • İlave yatak ücreti: gecelik 20 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
Resepsiyon her gün 7 - 23.30 arasında açıktır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Folgaria Kayak Merkezi - 0,1 km / 0,1 mi
Lavarone Kayak Alanı - 0,1 km / 0,1 mi
Lavarone Gölü - 0,5 km / 0,3 mi
Lido Bertoldi - 0,7 km / 0,4 mi
Bal Müzesi - 1,1 km / 0,7 mi
Virti Avusturya-Macaristan Komutanlığı Karargahı - 1,4 km / 0,9 mi
Tablat Kayak Teleferiği - 1,9 km / 1,1 mi
Parco Palu - 2,4 km / 1,5 mi
Villaggio - 3,4 km / 2,1 mi
Forte Belvedere - 4 km / 2,5 mi
Laghetto-Virgo Maria Kayak Teleferiği - 7,3 km / 4,5 mi
Valsugana - 8,1 km / 5 mi
Golf Club Folgaria - 8,3 km / 5,2 mi
Costa-Moreta Kayak Teleferiği - 9 km / 5,6 mi
Dosso della Madonna Kayak Teleferiği - 9 km / 5,6 mi


Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Lido Bertoldi yakınında


Hotel Bertoldi konaklamanızda Lavarone bölgesinde, plaj yakınında, Lavarone Kayak Alanı yakınında Lavarone Gölü ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa otel Tablat Kayak Teleferiği ile 2,3 km (1,4 mi) ve Forte Belvedere ile 4,6 km (2,9 mi) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Bertoldi
Piazza Italia 9 Lavarone 38046 IT