Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel dei Tigli Genel 1
Hotel dei Tigli Genel 2
Hotel dei Tigli Genel 3

Hotel dei Tigli

Camaiore / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)16-23
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mayıs döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Haziran - 30 Eylül döneminde, 7 geceye kadar EUR 1.50 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 5 EUR, çocuklar için 5 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Valesiz kapalı otopark ücreti: günlük 10 EUR (giriş/çıkış ayrıca
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin otelde otopark rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde başlıca kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
Resepsiyon her gün 8 - 22.30 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 22.30 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.


Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Camaiore Beach - 0,4 km / 0,3 mi
Norcineria Bonuccelli - 0,8 km / 0,5 mi
Lido di Camaiore İskelesi - 1 km / 0,6 mi
Bussola Domani Parkı - 1,1 km / 0,7 mi
Petrasanta Beach - 2,2 km / 1,4 mi
La Cittadella del Carnevale Müzesi - 2,2 km / 1,4 mi
Museo del Carnevale Karnaval Müzesi - 2,3 km / 1,4 mi
Piazza Maria Luisa - 2,6 km / 1,6 mi
Passeggiata di Viareggio - 2,6 km / 1,6 mi
Viareggio Plajı - 2,7 km / 1,6 mi
Ponente Pine Forest - 2,7 km / 1,6 mi
Pineta di Ponente - 2,7 km / 1,7 mi
Villa Argentina Müzesi - 3,6 km / 2,2 mi
Centro Matteucci Per L Arte Moderna Sanat Merkezi - 3,9 km / 2,4 mi
Burlamacco Heykeli - 3,9 km / 2,4 mi

En yakın havaalanı Pisa (PSA-Galileo Galilei) - 37,1 km / 23,1 mi


Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.


Hotel dei Tigli misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Viareggio Plajı yakınında


Hotel dei Tigli misafirlere Camaiore bölgesinde, plaj yakınında, Viareggio Plajı ve Forte dei Marmi Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Camaiore Beach ile 0,2 mi (0,4 km) ve Lido di Camaiore İskelesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel dei Tigli
Via Roma Capitale, 1222 Camaiore 55041 IT