Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Francesca Genel 1
Hotel Francesca Genel 2
Hotel Francesca Genel 3

Hotel Francesca

Naxos / Yunanistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)13-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart arasında, konaklama yeri başına, gecelik 0.50 EUR
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim için konaklama yeri başına, gecelik 2.00 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Alakart kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 8 EUR, çocuklar için 8 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve de

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon her gün 8 - gece yarısı arasında açıktır. Misafirlerin giriş düzenlemeleri için rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini önceden araması gereklidir. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Giriş saatleri dışında varış yapmayı planlayan misafirlerin otelle önceden irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Otel Hakkında


12 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.


Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Agios Prokopios Plajı - 0,2 km / 0,1 mi
Agia Anna Plajı - 0,7 km / 0,4 mi
Aqua Fun Su Parkı - 0,9 km / 0,6 mi
Saint Nicolas - 1,5 km / 1 mi
Maragas Plajı - 1,6 km / 1 mi
Plaka Plajı - 2,1 km / 1,3 mi
Agios Georgios Plajı - 4 km / 2,5 mi
Kouros Statue - 4,7 km / 2,9 mi
Folk Müzesi Koleksiyonu - 5,5 km / 3,4 mi
Panagia Myrtidiotissa Kilisesi - 5,6 km / 3,5 mi
Naxos Limanı - 5,8 km / 3,6 mi
Roma Katolik Katedrali - 5,8 km / 3,6 mi
Nakşa Arkeoloji Müzesi - 5,8 km / 3,6 mi
Apollo Tapınağı - 5,9 km / 3,7 mi
Naxos Kastro - 5,9 km / 3,7 mi

En yakın havaalanları:
Naxos (JNX-Naxos Adası Ulusal) - 3,3 km / 2,1 mi
Parikia (PAS-Paros Ulusal) - 48,4 km / 30,1 mi
Mikonos (JMK-Mikonos Adası Ulusal) - 53,5 km / 33,2 mi

Hotel Francesca için önerilen havaalanı Naxos (JNX-Naxos Adası Ulusal).


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Agios Prokopios Plajı yakınında


Hotel Francesca misafirlere Naxos bölgesinde, plaj yakınında, Agios Prokopios Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Plaka Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Naxos Limanı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Parikia Limanı ile 23,5 mi (37,8 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Francesca
Agios Prokopios Naxos 84300 GR