Hotel La Laguna Galapagos




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
19 oda mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
2 jakuzi ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Galápagos Ulusal Parkı - 0,1 km / 0,1 mi
Flamingo Pond - 0,1 km / 0,1 mi
Puerto Villamil Plajı - 0,2 km / 0,1 mi
El Embarcadero İskelesi - 1,4 km / 0,9 mi
Concha de Perla Doğa Parkı - 1,5 km / 0,9 mi
Arnaldo Tupiza Chamaidan Giant Tortoise Breeding Center - 1,6 km / 1 mi
Flamengos Pansiyonu - 1,8 km / 1,1 mi
Gözyaşı Duvarı Tarihî Sit Alanı - 2,5 km / 1,5 mi
Sierra Negra Dağı - 23,3 km / 14,5 mi
En yakın havaalanı José de Villamil Havaalanı (IBB) - 2,1 km / 1,3 mi
Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve Otomatik satış makinesi vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.
Hotel La Laguna Galapagos misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 9 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Flamingo Pond yakınında
Hotel La Laguna Galapagos konaklamanızda Puerto Villamil bölgesinde, plaj yakınında, Puerto Villamil Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Concha de Perla Doğa Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel El Embarcadero İskelesi ile 1,3 km (0,8 mil) ve Gözyaşı Duvarı Tarihî Sit Alanı ile 2,5 km (1,5 mil) mesafede.