Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Paradise Punta Genel 1
Hotel Paradise Punta Oda 2
Hotel Paradise Punta Oda 3

Hotel Paradise Punta

Solta / Hırvatistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-23
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mart döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.00 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.50 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 1.50 EUR; 12-17 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 0.75 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
  • Depozito, rezervasyonun yapılmasından itibaren 72 saat içinde banka havalesi ile ödenecektir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Valesiz kapalı otopark ücreti: gecelik 10 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar de

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
Resepsiyon her gün 8 - 23 arasında açıktır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 6 individually decorated guestrooms, featuring free minibar items and LED televisions. Your memory foam bed comes with down comforters and premium bedding. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature rainfall showerheads and complimentary toiletries.


Take advantage of recreation opportunities such as a seasonal outdoor pool or take in the view from a terrace and a garden. This hotel also features complimentary wireless internet access and barbecue grills.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Nečujam Beach - 0.4 km / 0.3 mi
Stomorska Port - 4.9 km / 3 mi
Rogac Port - 5.3 km / 3.3 mi
Kašjun Beach - 7.5 km / 4.6 mi
Stomorska Beach - 9.9 km / 6.1 mi
Historic Solta Bunker - 13.7 km / 8.5 mi
Maslinica Marina - 14 km / 8.7 mi
Natural History Museum - 23.4 km / 14.5 mi
Let Me Pass Street - 23.4 km / 14.6 mi
Cindro Palace - 23.4 km / 14.6 mi
Green Market - 23.5 km / 14.6 mi
Peristyle - 23.6 km / 14.7 mi
Port of Split - 24.7 km / 15.4 mi
Synagogue - 25.6 km / 15.9 mi
Cathedral of Saint Domnius - 26 km / 16.2 mi

The nearest airports are:
Split Airport (SPU) - 49 km / 30.4 mi
Brac Island (BWK) - 68.2 km / 42.4 mi


Featured amenities include luggage storage, laundry facilities, and a safe deposit box at the front desk. Self parking (subject to charges) is available onsite.


Enjoy a meal at the restaurant or snacks in the hotel s coffee shop/cafe. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. A complimentary continental breakfast is served daily from 8:30 AM to 10:00 AM.


Near Nečujam Beach


When you stay at Hotel Paradise Punta in Solta, you ll be on the beach and 5 minutes by foot from Nečujam Beach. This beach hotel is 15.4 mi (24.7 km) from Port of Split and 16.2 mi (26 km) from Diocletian s Palace.

Otel Konumu
Hotel Paradise Punta
Šetalište Marulica 20 Solta 21432 HR