Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Residence La Rosa Genel 1
Hotel Residence La Rosa Genel 2
Hotel Residence La Rosa Genel 3

Hotel Residence La Rosa

Forio / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)9-gece yarısı
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart arasında, kişi başı, gecelik 1.00 EUR
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim için kişi başı, gecelik 2.00 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Kahvaltı kişi başına 5 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: kişi başı (gidiş dönüş) 85 EUR.
  • Evcil hayvan ücreti: konaklama yeri
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Misafirler için 43 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Forio Limanı - 1,6 km / 1 mi
Chiaia Plajı - 1,6 km / 1 mi
Ravino Botanik Bahçesi - 1,7 km / 1 mi
Soccorso Kilisesi - 1,7 km / 1,1 mi
Cava dell Isola Plajı - 2,3 km / 1,4 mi
Citara Plajı - 2,6 km / 1,6 mi
San Francesco Plajı - 2,8 km / 1,7 mi
Poseidon Termal Bahçeleri - 3 km / 1,8 mi
Mortella Bahçeleri - 3,5 km / 2,2 mi
Baia della Pelara Patikası - 3,6 km / 2,2 mi
Luchino Visconti Müzesi - Villa La Colombaia - 3,6 km / 2,3 mi
Museo Archeologico di Pithecusae - 4,2 km / 2,6 mi
Negombo Termal Park - 4,3 km / 2,6 mi
Spiaggia del Fungo - 4,3 km / 2,6 mi
Museo di Santa Restituta - 4,3 km / 2,7 mi

En yakın havaalanı Naples Uluslararası Havalimanı (NAP) - 51,4 km / 31,9 mi


Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.


Restoranda Hotel Residence La Rosa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Forio Limanı yakınında


Hotel Residence La Rosa size Forio merkezinde, Forio Limanı ve Poseidon Termal Bahçeleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu otel Ischia Limanı ile 6 mi (9,7 km) ve Citara Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Residence La Rosa
Va Pastino 13 Forio 80075 IT