- Ana Sayfa
- Livingston Otelleri
- Hotel Viñas del Lago


Hotel Viñas del Lago
Oda Seçenekleri

- Yerel mutfak tipi kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 6 USD, çocuklar için 6 USD ücret karşılığında servis edilmektedir
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücret
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirler için 31 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Izabal Gölü - 0,5 km / 0,3 mi
Castillo de San Felipe de Lara - 0,7 km / 0,4 mi
Rio Dulce - 0,8 km / 0,5 mi
Rio Dulce Köprüsü - 4,7 km / 2,9 mi
Monkey Bay Marina - 5,9 km / 3,7 mi
Finca Paraiso Sıcak Kaplıcası - 27,5 km / 17,1 mi
En yakın havaalanları:
Puerto Barrios (PBR) - 88,5 km / 55 mi
Guatemala City (GUA-La Aurora Uluslararası) - 288,2 km / 179,1 mi
Hotel Viñas del Lago için önerilen havaalanı Guatemala City (GUA-La Aurora Uluslararası).
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Ücretsiz otopark vardır.
Hotel Viñas del Lago misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7 ve 11 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Castillo de San Felipe de Lara yakınında
Livingston bölgesindeki Hotel Viñas del Lago konaklamanızda, Izabal Gölü ve Castillo de San Felipe de Lara ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rio Dulce ile 0,6 mi (0,9 km) ve Rio Dulce Köprüsü ile 3 mi (4,9 km) mesafede.