Pandu Lakeside Hotel Parapat - Toba Lake




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.
Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Toba Gölü - 0,1 km / 0,1 mi
Parapat Noktası - 1,2 km / 0,7 mi
Parapat Rıhtımı - 1,3 km / 0,8 mi
Sidabutar Kralları Mezarı - 11,4 km / 7,1 mi
Kral Sidabutar Gömütü - 14,6 km / 9,1 mi
Taş Koltuklar - 14,6 km / 9,1 mi
Kral Siallagan ın Taş Sandalyesi - 14,7 km / 9,1 mi
Siallagain Limanı - 14,8 km / 9,2 mi
Huta Bolon Simanindo Müzesi - 28,9 km / 18 mi
Huta Bolon Simanindo Müzesi - 30,2 km / 18,8 mi
Pematang Siantar Hayvanat Bahçesi - THPS - 47,6 km / 29,6 mi
Simalungun Müzesi - 48,1 km / 29,9 mi
Suzuya - 48,2 km / 30 mi
Vihara Avalokitsvara - 48,2 km / 30 mi
Pematang Siantar Çiçek Bahçesi - 48,4 km / 30,1 mi
En yakın havaalanı Siborongborong (DTB-Silangit) - 80,1 km / 49,8 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Endonezya mutfağı sevenler için Pandu Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7 ve 9 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Parapat Rıhtımı yakınında
Parapat şehrindeki Pandu Lakeside Hotel Parapat - Toba Lake, göl üzerinde konumuyla sizi karşılıyor. Toba Gölü sadece birkaç adım ötenizde, Parapat Noktası ise 14 dakikalık yürüme mesafesinde olacak. Bu plaj olan otel Parapat Rıhtımı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Sidabutar Kralları Mezarı ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.