Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Vila Sabbia Genel 1
Vila Sabbia Oda 2
Vila Sabbia Oda 3

Vila Sabbia

Lopar / Hırvatistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-22
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Kasım - 29 Şubat arasında, kişi başı, gecelik 0.93 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mart - 31 Mayıs arasında, kişi başı, gecelik 1.06 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Haziran - 30 Eylül arasında, kişi başı, gecelik 1.33 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Ekim arasında, kişi başı, gecelik 1.06 EUR. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı kişi başına 8 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Kat hizmetleri için ek ücret alınır
  • İmkân ve kolaylıklar ücreti kişi başı, günlük için 6 EUR olup b
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 22 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için jakuzi, sauna ve sezonluk açık havuz vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Kvarner Koyu - 0,1 km / 0,1 mi
Paradise Beach - 1 km / 0,6 mi
Livacina Plajı - 1,7 km / 1 mi
Sahara Plajı - 2,1 km / 1,3 mi
St. Peter Kilisesi - 6,5 km / 4,1 mi
Otočić Boljkovac Adası - 9,2 km / 5,7 mi
Gonar Plajı - 9,2 km / 5,7 mi
Maman Adası - 9,5 km / 5,9 mi
St. Francis Kilisesi - 11,3 km / 7 mi
Rab Limanı - 12,6 km / 7,8 mi
Dominis Sarayı - 12,7 km / 7,9 mi
Seyir Noktası - 12,7 km / 7,9 mi
St. John Evanjelist Kilisesi ve Manastırı Harabeleri - 12,7 km / 7,9 mi
Komrcar Parkı - 12,7 km / 7,9 mi
Rab Loggia - 12,8 km / 8 mi

Tercih edilen havaalanı Vila Sabbia Rijeka (RJK) - 57,2 km / 35,5 mi mesafede


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Vila Sabbia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Paradise Beach yakınında


Vila Sabbia misafirlere Lopar bölgesinde, plaj yakınında, Kvarner Koyu ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Paradise Beach ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Livacina Plajı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Sahara Plajı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otel Konumu
Vila Sabbia
Lopar 393b Lopar 51281 HR