Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Agorà Park Hotel Genel 1
Setur Görseli Hazırlanmakta
Setur Görseli Hazırlanmakta

Agorà Park Hotel

Jesolo / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-22
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 30 Nisan döneminde, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.00 EUR.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Mayıs - 30 Eylül döneminde, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.30 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Bu konaklama yeri misafirlere feribot terminali, tren istasyonu ve otobüs terminali transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 24 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Konaklama yerine saat 20 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Esnek oda tiplerinde rezervasyon yapan misafirlerin konaklama sırasında oda değiştirmesi gerekebilir.

Otel Hakkında


Misafirler için minibar olan 63 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Jesolo Plajı - 0,2 km / 0,1 mi
Piazza Mazzini - 0,5 km / 0,3 mi
Kongre ve Konferans Bürosu - 0,8 km / 0,5 mi
Tropicarium Parkı - 0,8 km / 0,5 mi
Venedik Dönme Dolabı - 0,8 km / 0,5 mi
Piazza Brescia - 0,8 km / 0,5 mi
Pala Arrex Gösteri Merkezi - 1,1 km / 0,7 mi
New Jesolandia Tema Parkı - 1,2 km / 0,7 mi
Newjesolandia Eğlence Parkı - 1,2 km / 0,7 mi
Pista Azzurra - 1,2 km / 0,7 mi
Jesolo Doğa Tarihi Müzesi - 1,3 km / 0,8 mi
Gommapiuma Parco Giochi Per Bambini Parkı - 1,8 km / 1,1 mi
Gommapiuma - 1,8 km / 1,1 mi
Armando Picchi Stadı - 1,9 km / 1,2 mi
Piazza Marconi Meydanı - 1,9 km / 1,2 mi

En yakın havaalanı Marco Polo Havaalanı (VCE) - 35,5 km / 22,1 mi


Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.


Agorà Park Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 11 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Piazza Mazzini yakınında


Agorà Park Hotel misafirlere Jesolo bölgesinde, Piazza Mazzini ve Piazza Brescia ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Karayip Koyu ile 1,3 mi (2 km) ve Piazza Milano ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Otel Konumu
Agorà Park Hotel
Via Bafile, 19 Accesso al Mare Jesolo 30016 IT