Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
All Suite El Marques de Antigua Genel 1
All Suite El Marques de Antigua Oda 2
All Suite El Marques de Antigua Oda 3

All Suite El Marques de Antigua

Antigua Guatemala / Guatemala

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Yerel mutfak tipi kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 45 GTQ, çocuklar için 45 GTQ ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: kişi başı (tek y
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
  • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Misafirler özel girişi kullanarak kendi konaklama birimlerine ulaşabilir.

Otel Hakkında


Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.


Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler 200 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

San Jose el Viejo Harabeleri - 0,3 km / 0,2 mi
Cristo Okulu Kilisesi - 0,4 km / 0,3 mi
Hermano Pedro Müzesi - 0,4 km / 0,3 mi
Antigua Guatemala Colonial Sanat Müzesi - 0,5 km / 0,3 mi
Tanque La Unión Parkı - 0,5 km / 0,3 mi
Central Park - 0,5 km / 0,3 mi
Antigua Guatemala Katedrali - 0,6 km / 0,3 mi
Palacio de los Capitanes Generales - 0,6 km / 0,4 mi
Santa Clara Manastırı - 0,6 km / 0,4 mi
La Casa de los Gigantes - 0,6 km / 0,4 mi
Belediye Sarayı - 0,6 km / 0,4 mi
Eski Kitap Müzesi - 0,6 km / 0,4 mi
El Fotografo Galerisi - 0,7 km / 0,4 mi
San Francisco Kilisesi - 0,7 km / 0,4 mi
Choco Müzesi - 0,8 km / 0,5 mi

Tercih edilen havaalanı All Suite El Marques de Antigua Guatemala City (GUA-La Aurora Uluslararası) - 40,8 km / 25,3 mi mesafede


Misafirler için limuzin hizmeti, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Apart dairede konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.


Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8 ve 11 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Antigua Guatemala Katedrali yakınında


All Suite El Marques de Antigua konaklamanızda Antigua Guatemala merkezinde, Central Park ve Antigua Guatemala Katedrali ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart otel Santa Catalina Kemeri ile 1 km (0,6 mil) ve La Merced Kilisesi ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Otel Konumu
All Suite El Marques de Antigua
4 ave. South No. 30 Antigua Guatemala GT