- Ana Sayfa
- Zanzibar Town Otelleri
- Beyt al Salaam


Beyt al Salaam
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 5.00 USD
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 20 USD (tek yön, maksimum kişi sayısı 6).
- Her çocuk için havaalanı servis ücreti: (tek yön) 20 USD, (üst yaş sınırı: 6 yaş).
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve pencere korkulukları yer almaktadır
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Kapalı havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 8 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Nakupenda Plajı - 0,1 km / 0,1 mi
People s Palace Museum - 0,2 km / 0,1 mi
Marahubi Palace - 0,2 km / 0,1 mi
Mbweni Ruins - 0,2 km / 0,1 mi
Freddie Mercury Museum - 0,3 km / 0,2 mi
Shangani Plajı - 0,4 km / 0,2 mi
Old Fort - 0,4 km / 0,3 mi
Jaw s Corner - 0,5 km / 0,3 mi
House of Wonders - 0,5 km / 0,3 mi
Forodhani Bahçeleri - 0,5 km / 0,3 mi
Zanzibar Night Market - 0,6 km / 0,4 mi
Hamamni Persian Baths - 0,7 km / 0,4 mi
Shakti Temple - 0,7 km / 0,4 mi
Beit el-Sahel (Palace Museum) - 0,7 km / 0,5 mi
Christ Church Katedrali - 0,8 km / 0,5 mi
En yakın havaalanı Zanzibar (ZNZ-Zanzibar Uluslararası) - 7,6 km / 4,7 mi
Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Beyt Al Salaam Restaurant restoranı ideal, bu restoran füzyon mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Zanzibar Town (Stone Town) içinde
Beyt al Salaam misafirlere Zanzibar Town (Stone Town) bölgesinde, Nakupenda Plajı yakınında ve Old Fort ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Forodhani Bahçeleri ile 0,4 km (0,3 mil) ve House of Wonders ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.