- Ana Sayfa
- Valldemossa Otelleri
- Casa Miranda in Valldemossa


Casa Miranda in Valldemossa
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Yerel yönetim tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Konaklamanın 8. gecesinden sonra bu vergi %50 oranında azalmaktadır ve 16 yaş altı çocuklar vergiden muaf tutulmaktadır. İlave başka muafiyet ve indirimler söz konusu olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyondan sonra size gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Kasım - 30 Nisan döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.55 EUR ve sonrasında 0.28 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 31 Ekim döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.20 EUR ve sonrasında 1.10 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
Otel Hakkında
4 oda mevcuttur.
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Real Cartuja de Valldemossa Manastırı - 0,8 km / 0,5 mi
Frederic Chopin - 0,9 km / 0,6 mi
Miramar - 0,9 km / 0,6 mi
Valldemossa Limanı - 4,9 km / 3 mi
Balear Adaları Üniversitesi - 8 km / 5 mi
Son Marriog Müzesi - 8,1 km / 5 mi
Robert Graves Evi Müzesi - 12,1 km / 7,5 mi
Es Canyaret - 14,5 km / 9 mi
Mallorca Son Moix Stadyumu - 14,6 km / 9,1 mi
Cala Deia Koyu - 14,7 km / 9,1 mi
Alfabia Bahçeleri - 14,8 km / 9,2 mi
Espana Meydanı - 15,7 km / 9,7 mi
Ferrocarril de Soller Tren İstasyonu - 15,8 km / 9,8 mi
Església de Santa Caterina de Siena Kilisesi - 15,8 km / 9,8 mi
La Rambla - 15,9 km / 9,9 mi
En yakın havaalanı Palma de Mallorca (PMI) - 25 km / 15,5 mi
Ücretsiz otopark vardır.
Real Cartuja de Valldemossa Manastırı yakınında
Valldemossa bölgesindeki Casa Miranda in Valldemossa konaklamanızda, Real Cartuja de Valldemossa Manastırı ve Frederic Chopin ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Palmalı Santa Maria Katedrali ile 11 mi (17,7 km) ve Cala Mayor Plajı ile 12,5 mi (20 km) mesafede.