- Ana Sayfa
- Meyrin Otelleri
- Crowne Plaza Geneva by IHG


Crowne Plaza Geneva by IHG
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 3.75 CHF
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Valesiz otopark ücreti: günlük 24.00 CHF.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 30 CHF.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- İlave yatak ücreti: gecelik 80.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
366 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Balexert - 1 km / 0,6 mi
Geneva Arena - 1,4 km / 0,9 mi
Palexpo - 1,8 km / 1,1 mi
Trembley Parkı - 2 km / 1,2 mi
Alp Bahçesi - 2,3 km / 1,4 mi
Vivarium de Meyrin - 2,3 km / 1,4 mi
Forum Meyrin Tiyatrosu - 2,7 km / 1,7 mi
World Trade Organization Genel Merkezi - 2,9 km / 1,8 mi
Ariana Parkı - 2,9 km / 1,8 mi
Ariana Seramik ve Cam Müzesi - 2,9 km / 1,8 mi
International Red Cross and Red Crescent Museum - 3 km / 1,9 mi
Meyrin Ticaret Merkezi - 3,1 km / 1,9 mi
Uluslararası Kızıl Haç ve Kızılay Müzesi - 3,1 km / 1,9 mi
Centre International de Conferences Geneve - 3,1 km / 1,9 mi
Şirinler Binaları - 3,1 km / 1,9 mi
Tercih edilen havaalanı Crowne Plaza Geneva by IHG Cenevre Uluslararası Havaalanı (GVA) - 1,8 km / 1,1 mi mesafede
Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Meyrin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10764 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odaları sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.
Uluslar arası mutfak seven misafirler için Seventy5 ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Meyrin (Cointrin) içinde
Crowne Plaza Geneva by IHG konaklamanızda Meyrin (Cointrin) bölgesinde, Balexert ve Trembley Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu çevre dostu otel Vivarium de Meyrin ile 2,9 km (1,8 mi) ve Alp Bahçesi ile 2,9 km (1,8 mi) mesafede.