Derlon Hotel Maastricht




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
50 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Derlon - 0,1 km / 0,1 mi
Meryem Ana Bazilikası - 0,1 km / 0,1 mi
Bonbonnière - 0,1 km / 0,1 mi
Helpoort - 0,3 km / 0,2 mi
Hoge Brug - 0,3 km / 0,2 mi
Vrijthof Müzesi - 0,3 km / 0,2 mi
St. Servaas Kilisesi - 0,4 km / 0,3 mi
St. Janskerk - 0,5 km / 0,3 mi
Sint Servaas Bazilikası - 0,5 km / 0,3 mi
Dominicanenkerk - 0,5 km / 0,3 mi
Vrijthof - 0,5 km / 0,3 mi
Pazar - 0,6 km / 0,3 mi
Stadhuis - 0,6 km / 0,4 mi
Maastricht İllüzyonlar Müzesi - 0,6 km / 0,4 mi
Johannes Petrus Minckelers Heykeli - 0,6 km / 0,4 mi
En yakın havaalanları:
Maastricht (MST-Maastricht - Aachen) - 13,6 km / 8,5 mi
Liege (LGG) - 48,8 km / 30,3 mi
Derlon Hotel Maastricht için önerilen havaalanı Maastricht (MST-Maastricht - Aachen).
Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.
Restaurant Derlon misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Fransız mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Doğa Tarihi Müzesi yakınında
Derlon Hotel Maastricht tercihinizle Maastricht merkezinde konaklayacaksınız. Meryem Ana Bazilikası sadece birkaç adım ötenizde, St. Servaas Kilisesi ise 10 dakikalık yürüme mesafesinde olacak. Bu aile dostu otel Doğa Tarihi Müzesi ile 1,8 km (1,1 mi) ve Vrijthof ile 1,8 km (1,1 mi) mesafede.