DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için 60 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Fontanka Nehri Bendi - 0,1 km / 0,1 mi
Abluka Müzesi - 0,2 km / 0,1 mi
Leningrad Savunması ve Kuşatması Müzesi - 0,2 km / 0,1 mi
Stieglitz Müzesi - 0,3 km / 0,2 mi
Dvortsovaya Naberezhnaya caddesi - 0,3 km / 0,2 mi
Chizhik-Pyzhik Heykeli - 0,5 km / 0,3 mi
St Panteleimon Kilisesi - 0,5 km / 0,3 mi
İlk Mühendis Köprüsü - 0,5 km / 0,3 mi
Liteyny Prospekt - 0,5 km / 0,3 mi
Marsovo Polye parkı - 0,6 km / 0,4 mi
Aziz Michael s Kalesi - 0,8 km / 0,5 mi
Summer Bahçesi - 0,8 km / 0,5 mi
Kutsal Üçlü Köprüsü - 0,9 km / 0,5 mi
Saint Petersburg Bolşoy Eyaleti Gösteri Merkezi - 1 km / 0,6 mi
Başkalaşım Katedrali - 1 km / 0,6 mi
Tercih edilen havaalanı DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels St. Petersburg (LED-Pulkovo) - 28,3 km / 17,6 mi mesafede
Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 10.30, hafta sonu 7 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.
St. Petersburg (St. Petersburg Kent Merkezi) içinde
DOM Boutique Hotel by Authentic Hotels tercihinizle St. Petersburg merkezinde konaklayacaksınız. Stieglitz Müzesi sadece birkaç adım ötenizde, Chizhik-Pyzhik Heykeli ise 10 dakikalık yürüme mesafesinde olacak. Bu lüks otel Summer Bahçesi ile 0,1 km (0,1 mi) ve St Panteleimon Kilisesi ile 0,5 km (0,3 mi) mesafede.