Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Otel / Konum
Giriş - Çıkış Tarihleri
Giriş - Çıkış Tarihleri
Kişi, Oda Sayısı1 Oda, 2 Yetişkin
Alsancak / İzmir|İzmir Merkez Merkez: 5.6 km

Ege Palas Business Hotel

Misafir Puanı İyi3.9/5
Turizm İşletmesi Belgesi: 18830
Ege Palas Business Hotel Genel 1
Ege Palas Business Hotel Genel 2
Ege Palas Business Hotel Genel 3
Ege Palas Business Hotel Genel 4
WORLD'e Özel9 Taksit

Fiyatları görmek için tarih seçiniz

Otel’de Geçerli Kampanyalar
%3 Setur Puan Kazanma Fırsatı
%3 Setur Puan Kazanma Fırsatı
Oda Seçimi

Standart Oda - Deniz Manzaralı

Oda Özellikleri

· Oda Büyüklüğü: 24 m²
Fiyatları görmek için tarih seçiniz

Standart Oda - Şehir Manzaralı

Oda Özellikleri

· Oda Büyüklüğü: 24 m²
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri

Ege Palas  odalarına giriş 14:00 itibari ile gerçekleşir. Check – out saati ise en geç 12:00’dir. Tesiste hizmet veren açık alan kullanımları mevsim koşullarına bağlıdır.

Aile odaları ve bazı nitelikli odalar haricinde, Standar yapılı odalarda yapılacak 4 kişi ve üzeri konaklamalar, odalarda sıkışıklık yaratabilir ve verilen ek yataklar istenilen konforda olmayabilir.

Genel Alan Wifi
Otopark
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
Araç Kiralama
Çamaşırhane
Emanet Kasa
Gazeteler
Günlük Temizlik Hizmeti
Havalimanı Transferi
Konferans Salonu
Kuru Temizleme
Resepsiyon Hizmeti
Toplantı Salonu
Transfer Servisi
Uyandırma Servisi
Wifi
ile belirtilen özellikler ücretlidir.
Fitness Merkezi
ile belirtilen özellikler ücretlidir.

Covid-19 kapsamındaki genelge ve yasal düzenlemelere göre, tesisin konsept dahilinde sunulan hizmetleri ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, konaklama süresince kısıtlandırılmış, tamamen kaldırılmış ve/veya kapatılmış olabilir.

Oda Kahvaltı konaklamalarda; sabah kahvaltısı dışında, tesiste alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir. 

Açık Büfe Restoran
Açık Restoran
Kapalı Restoran
Şişeli İçecekler
Taze Sıkılmış Meyve Suları
Türk Kahvesi
Yabancı Alkollü İçecek
ile belirtilen özellikler ücretlidir.
Asansör
Lobi
Genel Şartlar

Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür.

Konaklama sırasında tesiste yapılacak olası harcamalar ve misafir kaynaklı tesiste oluşabilecek maddi zarar nedeniyle tesise giriş esnasında kredi kartından veya nakit olarak tesis tarafından belirlenen ücret doğrultusunda misafirlerden depozito alınabilir.

Aile Odası ve bazı özel odalar dışında yapılacak 2+2 ve 3+1 konaklamalarda, odalarda sıkışıklık olabilir. Müsaitlik doğrultusunda odalara verilecek ek yataklar ise mevcut yatak konforunda olmayabilir. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı.

Aile Odası gibi özel odalarda konaklama yapan misafirlerden biri tesisten erken ayrıldığında ücret iadesi yapılmaz.

Otelin konumu, harita üzerindeki yeri ve bölgedeki diğer merkezlere olan mesafesi bilgi amaçlıdır. Bilgilerde değişiklik olabildiği gibi bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. Otelin bölgedeki yeri ve ulaşımı konusundaki tüm yönergeler için otel ile iletişime geçilmesi misafirin sorumluluğunda olup misafir otelde konaklayacak kişi veya kişilerin bilgilerini doğru girmekle yükümlüdür. Rezervasyonu gerçekleştirirken sisteme girilen telefon, e-posta gibi bilgilerin doğruluğu ise kişinin kendi sorumluluğundadır.

Otel Hakkında
Tesis, Ege Üniversitesi'ne 9 km uzaklıkta, Alsancak Garı Tren İstasyonu'na ise 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Adnan Menderes Havalimanı'na arabayla 20 dakikalık mesafededir.
Otel Konumu
Ege Palas Business Hotel
Cumhuriyet Bulv. No: 210 Alsancak Konak / İzmir
Puan ve Yorumlar
Setur Görseli Hazırlanmakta
Otel puanı ve en güncel 10 yorum hiçbir müdahale olmaksızın Tripadvisor’dan alınmaktadır.
322 inceleme
Genel Puan
3.9
İyi
Yer
4.6 / 5
Uyku Kalitesi
3.7 / 5
Odalar
3.6 / 5
Hizmet
4.1 / 5
Değer
3.8 / 5
Temizlik
4.1 / 5
İş
131
Çift
63
Yalnız seyahat
25
Aile
54
Arkadaş kaçamakları
31
Kübra Y2026-04
Genel değerlendirme: 5 / 5
Sıcakkanlı Personel 🙏🏻🤝🤗
Otele ilk giriş anımızdan itibaren son derece sıcakkanlı bir şekilde karşılandık. Resepsiyonda görev yapan Bahar Hanım ve bellboy ekibinden Kaan Bey oldukça ilgili ve yardımseverdi. Ön büro ekibini gönülden tebrik ediyorum. Laundry ve room service ekiplerine de ayrıca teşekkür etmek isterim; ihtiyaçlarımızla hızlı bir şekilde ilgilendiler ve her zaman güler yüzlüydüler. Housekeeping departmanı da işini çok iyi yapıyordu. Odamız tertemizdi, buklet ürünleri ve oda malzemeleri eksiksizdi. Odamız oldukça ferah ve gen...
Devamını Oku
hsynkvl2026-03
Genel değerlendirme: 3 / 5
Eskimişsiniz
Yıl olmuş 2026 artık bi teknolojiye uyun. Tv kanallarında 10 tane kanal var. Havalandırma bu kadar sesli çalışırken uyumak ne mümkün. Lütfen artık bu harika konuma yakışan bir yenilemeyi yapın otele. Odanın konforu yataklar çok rahatsız ve eski. Mobilya ve dekorasyon ise felaket en son bu tarzı rahmetli babaannemin evinde görmüştüm.
Rüzgar A2025-12
Genel değerlendirme: 4 / 5
Manzara Güzel, Oda 144’te Ciddi Sorun Var
Oda 143 ve 144’te kaldık. Otele giriş çıkış işlemleri çok kolaydı, bu açıdan hiç sorun yaşamadık. Manzarası gerçekten çok iyiydi, o konuda beklentimizi karşıladı. Ancak oda 144’ün tuvaleti çok kötü kokuyordu, durum gerçekten rahatsız ediciydi; muhtemelen tuvalet tıkalıydı. Bu sorun dışında genel olarak fena değildi ama bu eksik yüzünden 5 yerine 4 yıldız veriyorum.
bey352025-10
Genel değerlendirme: 1 / 5
Bir gecelik konaklamada bile uyuyamadik
Soyle soyleyeyim tam bir fiyasko fiyat performans felan hikaye sabah siva yaparak uyandirdilar heryer toz icinde otel icinde musteri varken tadilat olmaz dudak rujuylada eski yenilenmez oda servisinde beyefendi haric odada otelde tam bir rezalet kotu 1000 tlyede satsalar gidilmez
özgür a2024-12
Genel değerlendirme: 2 / 5
Güzel otele ama Kötü olan şeylere kötü demek gerek.
Konum güzel. Otel karşılama güzel. Fakat odalarda 80 lerden kalan anten tv leri ile çalışmayan ve onarılamayan tv sistemleri var. ayaklarımı uzatıp tv izleyeyim derseniz unutun. Ulusal yayınlar donuyor. tv platformları vs zaten yok. yazık böyle bir otel için üzücü
sonerd1372024-12
Genel değerlendirme: 5 / 5
İş
Harika bir manzara
Esin Hn ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Lokasyon olarak çok iyi bir yer . Manzara harika , personel ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Fuar için gelmiştim Alsancak ta ki en iyi konuma sahip otel tekrar görüşmek dileğiyle . Fethiye den selamlar

Beğenebileceğiniz Diğer Oteller