Çeşme merkezdeki tesis, Alaçatı'ya 9.7 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 80 km ve İzmir şehir merkezine 87 km mesafede konumlanıyor.
Genel Bilgiler
Erken giriş için konaklamadan bir gün önce tesis ile görüşülüp onay alınması gerekiyor. Tesis müsaitlik durumuna göre erken giriş imkanı sunuyor. Erken girişin onaylanması durumunda tesis misafire giriş günü kahvaltı hizmeti sunmuyor.
Ege Tulip Çeşme odalarına giriş saati 15.00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 11.00'dir. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı.
Aile odaları veya bazı özel odalar haricindeki odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.
Oda Kahvaltı konaklamalar çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.
Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi birinin otelden erken ayrılması halinde ücret iadesi yapılmıyor.
Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı.
Aile Odası gibi özel odalarda konaklama yapan misafirlerden biri tesisten erken ayrıldığında ücret iadesi yapılmaz.
Otelin konumu, harita üzerindeki yeri ve bölgedeki diğer merkezlere olan mesafesi bilgi amaçlıdır. Bilgilerde değişiklik olabildiği gibi bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. Otelin bölgedeki yeri ve ulaşımı konusundaki tüm yönergeler için otel ile iletişime geçilmesi misafirin sorumluluğunda olup misafir otelde konaklayacak kişi veya kişilerin bilgilerini doğru girmekle yükümlüdür. Rezervasyonu gerçekleştirirken sisteme girilen telefon, e-posta gibi bilgilerin doğruluğu ise kişinin kendi sorumluluğundadır.