Fontaine Bleau Atami




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.
Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi bulunmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Nagahama Sahil Parkı - 0,3 km / 0,2 mi
Nagahama Plajı - 0,5 km / 0,3 mi
Ajiro Limanı - 2 km / 1,2 mi
Ajiro Kaplıcası - 2,1 km / 1,3 mi
Akao Ormanı - 3,7 km / 2,3 mi
Atami Kalesi - 4,8 km / 3 mi
Atami İllüzyon Sanatı Müzesi - 5,2 km / 3,2 mi
Atami Kaihin Parkı - 5,5 km / 3,4 mi
Kiunkaku Eski Ryokan - 5,7 km / 3,5 mi
Atami Güneş Plajı - 6 km / 3,7 mi
Omiya’s Çam Ağacı / Kanichi ve Omiya Heykeli - 6,2 km / 3,9 mi
Kinomiya Tapınağı - 6,8 km / 4,2 mi
Heiwadori Alışveriş Caddesi - 7 km / 4,4 mi
Atami Erik Bahçesi - 7,5 km / 4,7 mi
Atami Golf Club - 9,1 km / 5,6 mi
En yakın havaalanları:
Oshima (OIM) - 57,1 km / 35,5 mi
Tokyo (HND-Haneda) - 115,9 km / 72 mi
Tokyo (NRT-Narita Uluslararası) - 182,4 km / 113,4 mi
Nagoya (NKM-Komaki) - 267,2 km / 166 mi
Nagoya (NGO-Çubu Centrair Uluslararası) - 277,8 km / 172,6 mi
Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8 ve 9 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Atami (Shimotaga) içinde
Fontaine Bleau Atami misafirlere Atami (Shimotaga) bölgesinde, Ajiro Kaplıcası ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Atami Kalesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Atami Güneş Plajı ile 6 km (3,7 mi) ve Atami Erik Bahçesi ile 7,5 km (4,7 mi) mesafede.