G Eleven Hotel




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 38 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Kraliyet Sarayı - 0,1 km / 0,1 mi
Kamboçya Ulusal Müzesi - 0,4 km / 0,3 mi
Kraliyet Sarayı Parkı - 0,5 km / 0,3 mi
Nehir Kıyısı - 0,7 km / 0,4 mi
Kandal Pazarı - 0,8 km / 0,5 mi
Wat Ounalom - 0,8 km / 0,5 mi
313 Rıhtımı - 0,8 km / 0,5 mi
Wat Botum - 0,9 km / 0,6 mi
Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) - 0,9 km / 0,6 mi
Preah Sisowath Rıhtımı - 0,9 km / 0,6 mi
Preah Sihanouk Bahçesi - 1 km / 0,6 mi
Kamboçya-Vietnam Dostluk Anıtı - 1,1 km / 0,7 mi
Chaktomouk Konferans Salonu - 1,1 km / 0,7 mi
Sorya Alışveriş Merkezi - 1,1 km / 0,7 mi
Gümüş Pagoda - 1,2 km / 0,7 mi
En yakın havaalanı Techo Uluslararası Havaalanı (KTI) - 24,9 km / 15,5 mi
Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otel belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Kraliyet Sarayı yakınında
G Eleven Hotel ile Phnom Penh merkezinde konaklayacaksınız. Kraliyet Sarayı sadece birkaç adım ötenizde, Nehir Kıyısı ise 8 dakikalık yürüme mesafesinde olacak. Bu otel Kamboçya Ulusal Müzesi ile 0,3 mi (0,6 km) ve Preah Sisowath Rıhtımı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.