Holiday Inn Express & Suites Ensenada Centro by IHG




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için 100 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Avenida Adolfo Lopez Mateos - 0,3 km / 0,2 mi
Ventana al Mar - 0,5 km / 0,3 mi
Malecón Ensenada - 0,5 km / 0,3 mi
Ensanada Tarih Müzesi - 0,6 km / 0,4 mi
Birinci Cadde - 0,7 km / 0,4 mi
Pasifik Rivierası - 0,7 km / 0,4 mi
Civica Meydanı - 0,7 km / 0,4 mi
Riviera Kültür Merkezi - 0,8 km / 0,5 mi
Caracol Müzesi - 0,8 km / 0,5 mi
Eyalet Sanat Merkezi - 0,9 km / 0,5 mi
Mercado Negro - 1 km / 0,6 mi
Ensenada Bölge Tarih Müzesi - 1 km / 0,6 mi
Avenida Ruiz - 1,1 km / 0,7 mi
Antigua Aduana Denizcilik Müzesi - 1,1 km / 0,7 mi
Ensenada Limanı - 1,9 km / 1,2 mi
En yakın havaalanı Tijuana, Baja California Norte (TIJ-General Abelardo L. Rodriguez Uluslararası) - 107 km / 66,5 mi
Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otel etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.
Holiday Inn Express & Suites Ensenada Centro by IHG misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6 ve 10.30 arasında ücretsiz self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Ensenada (Zona Centro) içinde
Holiday Inn Express & Suites Ensenada Centro by IHG misafirlere Ensenada (Zona Centro) bölgesinde, Avenida Adolfo Lopez Mateos ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ventana al Mar ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Malecón Ensenada ile 0,3 mi (0,5 km) ve Riviera Kültür Merkezi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.