- Ana Sayfa
- Oujda Otelleri
- Hotel Al Akhawayn


Hotel Al Akhawayn
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 1.20 EUR. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 15 EUR.
- Beşik (bebek yatağı) ücreti alınır.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve dep
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
Otel Hakkında
36 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Central Oujda - 0,8 km / 0,5 mi
Saint Louis Kilisesi - 1,1 km / 0,7 mi
Lalla Meriem Parkı - 1,4 km / 0,9 mi
Al Farabi Hastanesi - 1,8 km / 1,1 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Al Akhawayn Oujda (OUD-Les Angades) - 12,3 km / 7,6 mi mesafede
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 6 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Central Oujda yakınında
Oujda bölgesindeki Hotel Al Akhawayn konaklamanızda, Central Oujda ve Saint Louis Kilisesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lalla Meriem Parkı ile 1 mi (1,6 km) ve Al Farabi Hastanesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.