Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Al Pescatore Genel 1
Hotel Al Pescatore Genel 2
Hotel Al Pescatore Genel 3

Hotel Al Pescatore

Gallipoli / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-23.30
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim döneminde, 7 geceye kadar EUR 2.50 kişi başı, gecelik. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Geç çıkış ücreti ödenir
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 15.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, a

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 23 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 23 air-conditioned rooms featuring minibars and flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.


Enjoy recreation amenities such as bicycles to rent or take in the view from a terrace. Additional features at this hotel include complimentary wireless internet access, concierge services, and a television in a common area.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Gallipoli Fish Market - 0.2 km / 0.1 mi
Diocesan Museum of Gallipoli - 0.2 km / 0.1 mi
Gallipoli Castle - 0.2 km / 0.1 mi
Sant Agata Cathedral - 0.2 km / 0.1 mi
Purità Beach - 0.2 km / 0.1 mi
E. Barba Civic Museum - 0.2 km / 0.2 mi
Santa Maria della Purità Church - 0.3 km / 0.2 mi
Frantoio Ipogeo - 0.3 km / 0.2 mi
Gallipoli Port - 0.3 km / 0.2 mi
Gallipoli Greek Fountain - 0.4 km / 0.3 mi
Church of St. Francis of Assisi - 0.5 km / 0.3 mi
Ionian Sea - 0.6 km / 0.4 mi
Church of the Sacred Heart of Jesus - 1.1 km / 0.7 mi
Farmacia Provenzana - 1.8 km / 1.1 mi
Parco Gondar - 3.3 km / 2.1 mi

The preferred airport for Hotel Al Pescatore is Papola Casale Airport (BDS) - 83.1 km / 51.6 mi


Featured amenities include a 24-hour front desk, multilingual staff, and luggage storage. A roundtrip airport shuttle is available for a surcharge.


Satisfy your appetite for lunch or dinner at the hotel s restaurant, or stay in and take advantage of the room service. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge.


In Gallipoli (Gallipoli Historic Center)


With a stay at Hotel Al Pescatore, you ll be centrally located in Gallipoli, within a 15-minute drive of Baia Verde Beach and Diocesan Museum of Gallipoli. This hotel is 8.5 mi (13.6 km) from Santa Maria al Bagno Beach and 0.1 mi (0.2 km) from Sant Agata Cathedral.

Otel Konumu
Hotel Al Pescatore
Riviera Cristoforo Colombo 39 Gallipoli 73014 IT