- Ana Sayfa
- Paris Otelleri
- Hotel Bel Ami


Hotel Bel Ami
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 11.38 EUR. Bu vergi 18 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
- Hizmet ücreti: konaklama yeri başına, gecelik 10 EUR
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Açık büfe kahvaltı kişi başına 30 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valesiz otopark ücreti: günlük 55 EUR.
- İlave yatak ücreti: gecelik 150.0 EUR.
Yukar
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 102 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Place Saint-Germain-des-Pres - 0,1 km / 0,1 mi
Seine Nehri - 0,6 km / 0,4 mi
Île de la Cité - 0,7 km / 0,5 mi
Pont Neuf - 0,9 km / 0,5 mi
Louvre Müzesi - 0,9 km / 0,6 mi
La Carrousel du Louvre - 0,9 km / 0,6 mi
Le Bon Marche - 0,9 km / 0,6 mi
Rivoli Caddesi - 1,1 km / 0,7 mi
Musee d’Orsay - 1,1 km / 0,7 mi
Les Halles - 1,1 km / 0,7 mi
Sorbonne Üniversitesi - 1,2 km / 0,7 mi
Sainte Şapeli - 1,3 km / 0,8 mi
Palais Royal - 1,3 km / 0,8 mi
Notre Dame Katedrali - 1,4 km / 0,9 mi
Tuileries Bahçesi - 1,4 km / 0,9 mi
En yakın havaalanları:
Orly Havalimanı (ORY) - 19,2 km / 11,9 mi
Roissy - Charles de Gaulle Havalimanı (CDG) - 37,8 km / 23,5 mi
Hotel Bel Ami için önerilen havaalanı Roissy - Charles de Gaulle Havalimanı (CDG).
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odaları vardır. (ücretli) otopark vardır.
Yemek servisi için Bel Ami Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 07.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Louvre Müzesi yakınında
Hotel Bel Ami konaklamanızda Paris bölgesinde merkezde, Louvre Müzesi ve Le Bon Marche ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu lüks otel Musee d’Orsay ile 1,4 km (0,9 mi) ve Lüksemburg Bahçeleri ile 1,4 km (0,9 mi) mesafede.