Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Belle Epoque Genel 1
Hotel Belle Epoque Oda 2
Hotel Belle Epoque Oda 3

Hotel Belle Epoque

Venedik / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-9
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.40 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.20 EUR.
  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.70 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 10.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar de

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Venedik teki konaklamaları için rezervasyon yapan misafirlerin, #EnjoyRespectVenezia sitesini (www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia) ziyaret ederek şehirle ilgili önemli bilgi ve yönetmelikleri incelemeleri rica olunur. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik e girebilmek için kişi başı günlük 5-10 EUR erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri ve ücretleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.ve.it/en/ adresini ziyaret edin.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 39 guestrooms. Complimentary wireless internet access is available to keep you connected. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and hair dryers. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.


Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless internet access and concierge services.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Papadopoli Gardens - 0.5 km / 0.3 mi
Jewish Museum of Venice - 0.6 km / 0.4 mi
Piazzale Roma - 0.6 km / 0.4 mi
Grand Canal - 0.6 km / 0.4 mi
Casino of Venice - 0.7 km / 0.4 mi
Scuola Grande di San Rocco - 0.8 km / 0.5 mi
Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari - 0.9 km / 0.6 mi
Madonna dell Orto - 1 km / 0.6 mi
Campo San Polo - 1 km / 0.6 mi
Campo Santa Margherita - 1.1 km / 0.7 mi
Ca d Oro Giorgio Franchetti Gallery - 1.1 km / 0.7 mi
Ca D Oro Waterbus - 1.1 km / 0.7 mi
Ca Foscari University of Venice - 1.2 km / 0.7 mi
Palazzo Foscari - 1.2 km / 0.7 mi
San Cassiano - 1.2 km / 0.7 mi

The preferred airport for Hotel Belle Epoque is Marco Polo Airport (VCE) - 13.2 km / 8.2 mi


Featured amenities include express check-in, a 24-hour front desk, and multilingual staff.


Take advantage of the hotel s room service (during limited hours). A complimentary buffet breakfast is served daily from 7:00 AM to 10:00 AM.


Near Piazzale Roma


A stay at Hotel Belle Epoque places you in the heart of Venice, within a 10-minute walk of Piazzale Roma and Grand Canal. This hotel is 6.6 mi (10.5 km) from Port of Venice and 5.8 mi (9.4 km) from Porto Marghera.

Otel Konumu
Hotel Belle Epoque
Cannaregio 127/128 Lista Di Spagna Venice 30121 IT