- Ana Sayfa
- Valladolid Otelleri
- Hotel Conde Ansúrez by Almia Hoteles


Hotel Conde Ansúrez by Almia Hoteles
Oda Seçenekleri

- Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 6.50 EUR, çocuklar için 6.50 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valesiz güvenli otopark ücreti: gecelik 10 EUR.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü yer almaktadır
Otel Hakkında
49 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Pisuerga - 0,1 km / 0,1 mi
Nuevo Zorrilla Stadium - 2,1 km / 1,3 mi
Feria de Valladolid - 2,1 km / 1,3 mi
Valladolid Pazarı - 2,2 km / 1,4 mi
Jose Zorrilla Stadı - 2,4 km / 1,5 mi
Plaza Viejo Coso - 2,8 km / 1,7 mi
San Miguel ve San Julian Kilisesi - 2,8 km / 1,7 mi
Valladolid Müzesi - 2,8 km / 1,8 mi
Plaza de San Pablo - 2,9 km / 1,8 mi
San Benito Kilisesi - 2,9 km / 1,8 mi
San Pablo Kilisesi - 2,9 km / 1,8 mi
Palacio Marques de Villena - 3 km / 1,9 mi
Palacio de Pimentel - 3 km / 1,9 mi
Jose Zorrilla Müzesi - 3 km / 1,9 mi
Centro Cultural Miguel Delibes - 3 km / 1,9 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Conde Ansúrez by Almia Hoteles Valladolid (VLL) - 9,9 km / 6,2 mi mesafede
Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Valladolid bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 ayak kare alanda konferans alanı ve 5 toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.
Otelin restoranı El Caseron misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 12.30, hafta sonu 08.30 ve 12.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.
Nuevo Zorrilla Stadium yakınında
Hotel Conde Ansúrez by Almia Hoteles misafirlere Valladolid bölgesinde, plaj yakınında, Pisuerga yakınında ve Nuevo Zorrilla Stadium ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jose Zorrilla Stadı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Feria de Valladolid ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.