Hotel Elitsa




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Paisii Hilendarski Tarih Merkezi - 0,1 km / 0,1 mi
Neofit Rilski nin Ev Müzesi - 0,2 km / 0,1 mi
Sveta Troitsa Kilisesi - 0,2 km / 0,1 mi
Otets Paisii Hilendarski Müzesi - 0,3 km / 0,2 mi
Bansko Kalıcı İkon Sergisi - 0,3 km / 0,2 mi
Velyanov un Evi - 0,4 km / 0,2 mi
Nikola Vaptsarov un Ev Müzesi - 0,5 km / 0,3 mi
Kutsal Üçlü Kilisesi - 0,5 km / 0,3 mi
Kutsal Bakire Şapeli - 0,5 km / 0,3 mi
Vihren - 1 km / 0,6 mi
Bansko Kayak Merkezi - 1,2 km / 0,7 mi
Bansko Teleferik - 1,3 km / 0,8 mi
Banderitsa Çayırı - Mezhdinna - 8,2 km / 5,1 mi
Akademika - 8,5 km / 5,3 mi
Dobrinishte Kayak Merkezi - 8,5 km / 5,3 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Elitsa Sofya (SOF) - 187,7 km / 116,6 mi mesafede
Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.
Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Yakınında Bansko Kayak Merkezi bulunur
Bansko merkezindeki Hotel Elitsa konaklamanızda Paisii Hilendarski Tarih Merkezi ve Neofit Rilski nin Ev Müzesi sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu lüks otel Otets Paisii Hilendarski Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sveta Troitsa Kilisesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.