Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Otel / Konum
Giriş - Çıkış Tarihleri
Giriş - Çıkış Tarihleri
Kişi, Oda Sayısı1 Oda, 2 Yetişkin
Venedik / İtalya|Venedik Merkez: 0.5 km

Hotel Firenze

Misafir Puanı Mükemmel4.5/5
Hotel Firenze Genel 1
Hotel Firenze Genel 2
Hotel Firenze Genel 3
Hotel Firenze Genel 4
Hotel Firenze Genel 5

Fiyatları görmek için tarih seçiniz

Otel Özellikleri
Kuru temizleme/çamaşırhane
Valiz dolabı
Bebek veya çocuk bakım hizmeti (ücretli)
Birden fazla dil bilen personel
24 saat açık resepsiyon
Ücretsiz kablosuz internet
Bar/lounge sayısı - 1
Resepsiyonda emanet kasası
Sigara içilmeyen konaklama yeri
Snack bar/büfe
Çamaşırhane
Tur/bilet hizmetleri
Teras
Danışma
Çatı terası
Tekerlekli sandalye kullanımına uygun – hayır
Üst katlara yalnızca merdivenler ile çıkılabilir
ile belirtilen özellikler ücretlidir.
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)13-gece yarısı
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak döneminde, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.40 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.20 EUR.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.70 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Venedik teki konaklamaları için rezervasyon yapan misafirlerin, #EnjoyRespectVenezia sitesini (www.comune.venezia.it/en/content/enjoyrespectvenezia) ziyaret ederek şehirle ilgili önemli bilgi ve yönetmelikleri incelemeleri rica olunur. Yılın belirli tarihlerinde ziyaretçilerin Venedik e girebilmek için kişi başı günlük 5-10 EUR erişim ücreti ödemesi gerekmektedir. Venedik te konaklama yapanlar bu ödemeden muaftır. Ancak misafirlerin önceden muafiyet kuponu talep etmeleri ve bunu varışta kimlikleriyle birlikte ibraz etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılması gereken tarihleri ve ücretleri incelemek ve muafiyet talebinde bulunmak için cda.ve.it/en/ adresini ziyaret edin.
Otel Hakkında
Hotel Firenze


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Calle Larga XXII Marzo - 0,1 km / 0,1 mi
St. Mark s Meydanı - 0,1 km / 0,1 mi
Museo Correr - 0,1 km / 0,1 mi
St Mark s Campanile - 0,3 km / 0,2 mi
Bacino San Marco - 0,3 km / 0,2 mi
St. Mark Bazilikası - 0,3 km / 0,2 mi
Teatro La Fenice - 0,3 km / 0,2 mi
San Teodoro - 0,3 km / 0,2 mi
Santa Maria del Giglio - 0,4 km / 0,2 mi
Riva degli Schiavoni - 0,4 km / 0,2 mi
Doge s Sarayı - 0,4 km / 0,2 mi
Palazzo Contarini del Bovolo - 0,4 km / 0,3 mi
Campo Santo Stefano - 0,5 km / 0,3 mi
Vivaldi Kilisesi - 0,5 km / 0,3 mi
San Zaccaria Deniz Otobüsü - 0,5 km / 0,3 mi



Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.


Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.


St. Mark s Meydanı yakınında


Hotel Firenze ile Venedik merkezinde konaklayacaksınız. St. Mark s Meydanı sadece birkaç adım ötenizde, Rialto Köprüsü ise 8 dakikalık yürüme mesafesinde olacak. Bu otel St. Mark Bazilikası ile 0,2 mi (0,3 km) ve Doge s Sarayı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Firenze
San Marco 1490 Venice 30124 IT
Puan ve Yorumlar
Otel puanı ve en güncel 100 yorum hiçbir müdahale olmaksızın Expedia’dan alınmaktadır.
3 inceleme
Genel Puan
4.5
Mükemmel
Olanaklar
4.5 / 5
Temizlik
4.7 / 5
Konfor
4.2 / 5
Koşullar
4.4 / 5
Lokasyon
4.8 / 5
Çevre
4.8 / 5
Hizmet
4.7 / 5
Fiyat Performans
3.6 / 5
Arkadaşlar ve Aile
1
Hotels.com verified review
Fatih2024-03
Genel değerlendirme: 1 / 5
Arkadaşlar ve Aile
Not ethical behavior
We've booked 2 months ago non-refundable, unfortunately i had serious muscle rupture can not travel because of my medical condition. They didn't help me for refund , they charged all the price.
Hotels.com verified review
Kursat2012-10
Genel değerlendirme: 5 / 5
Clean & Nice place at a very good location
Small but a very clean and nice place to stay. Satisfactory breakfast with sympathetic service ladies. Very convenient location. Helpful staff.
Hotels.com verified review
Verified traveler2012-08
Genel değerlendirme: 2 / 5
Anlaşma harici farklı otele yönlendirme
Hotel Firenze de yer ayırtmamıza rağmen,bir başka otele yani Kasanova Hotele yönlendirildik.Firenze de seçtiğimiz oda Verandaya açılıyordu oysa bu otelde böyle bir şey yoktu.Neden biz Hotel Firenze de yer ayırttığımız halde Kasanova Hotel'e yönlendirildik.Ödeme yaptığımız halde odamız başkasına mı satıldı.İki otel arasında fiyat farkı varmı bunu da bilmiyoruz.Bu konuda şikayetçiyiz ve bize gerekli cevabın en kısa sürede verilmesini bekliyoruz.Bizim için Hotel konusu sizin sitenizden ayarlanması konusunda şüphelere ...
Devamını Oku