- Ana Sayfa
- Calvia Otelleri
- Hotel Florida Magaluf - Adults Only


Hotel Florida Magaluf - Adults Only
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Yerel yönetim tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Konaklamanın 8. gecesinden sonra bu vergi %50 oranında azalmaktadır ve 16 yaş altı çocuklar vergiden muaf tutulmaktadır. İlave başka muafiyet ve indirimler söz konusu olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyondan sonra size gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Kasım - 30 Nisan döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.83 EUR ve sonrasında 0.41 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Mayıs - 31 Ekim döneminde 9 geceye kadar kişi başı, gecelik 3.30 EUR ve sonrasında 1.65 EUR. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Açık büfe kahvaltı kişi başına 14 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: kişi başı (gidiş dönüş) 14.10 EUR.
- Valesiz açık otopark ü
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yeri çevre dostu temizlik ürünleri kullanmaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 204 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Açık havuz, spor salonu ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Magaluf Beach - 0,3 km / 0,2 mi
Playa Son Matias - 0,5 km / 0,3 mi
Katmandu Park Tematik Eğlence Parkı - 1 km / 0,6 mi
Palma Nova Plajı - 1,5 km / 0,9 mi
Pirates Adventure Show - 1,9 km / 1,2 mi
Golf Fantasia - 2,1 km / 1,3 mi
Cala Vinyes Beach - 2,6 km / 1,6 mi
Western Su Parkı - 2,6 km / 1,6 mi
Platja de Son Caliu - 2,8 km / 1,7 mi
Mago Plajı - 6,2 km / 3,9 mi
Puerto Portals Marinası - 7,3 km / 4,5 mi
Adriano Limanı - 7,4 km / 4,6 mi
Santa Ponsa Plajı - 7,5 km / 4,6 mi
Santa Ponsa Meydanı - 8,8 km / 5,5 mi
Cala Portals Vells Plajı - 9 km / 5,6 mi
En yakın havaalanı Palma de Mallorca (PMI) - 28,4 km / 17,7 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.
Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.
Hotel florida magaluf Hotel Florida Magaluf - Adults Only misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 07.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Katmandu Park Tematik Eğlence Parkı yakınında
Hotel Florida Magaluf - Adults Only size Calvia (Torrenova) bölgesinde, Katmandu Park Tematik Eğlence Parkı ve Palma Nova Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Palma de Mallorca Limanı ile 8,1 mi (13 km) ve Puerto Portals Marinası ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.