Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Juleca Genel 1
Hotel Juleca Genel 2
Hotel Juleca Oda 3

Hotel Juleca

Jaen / İspanya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 5 EUR, çocuklar için 5 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • İlave yatak ücreti: gecelik 15 EUR.

Yukarıdaki l

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Terraoleum Müzesi - 5,8 km / 3,6 mi
Monumento a los Donantes de Sangre - 13,7 km / 8,5 mi
Bulevar Parkı - 14,1 km / 8,7 mi
Parque canino del Bulevar - 14,1 km / 8,8 mi
Jaen Üniversitesi - 14,2 km / 8,8 mi
Jaen Bölge Müzesi - 14,6 km / 9,1 mi
Las Batallas Meydanı - 14,7 km / 9,1 mi
Santa Clara Kraliyet Manastırı - 15,4 km / 9,6 mi
Teatro Darymelia Sahne Sanatları Merkezi - 15,6 km / 9,7 mi
Teatro Infanta Leonor Sahne Sanatları Merkezi - 15,6 km / 9,7 mi
Vilayet Sarayı - 15,7 km / 9,8 mi
Condestable Iranzo Sarayı - 15,7 km / 9,8 mi
Jaén Katedrali - 15,7 km / 9,8 mi
Arap Hamamları Kültür Merkezi - 15,8 km / 9,8 mi
Santo Domingo Kraliyet Manastırı - 15,8 km / 9,8 mi


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.


Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7 ve 13 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Jaén bölgesinde


Jaén bölgesindeki Hotel Juleca konaklamanızda Terraoleum Müzesi ve Monumento a los Donantes de Sangre ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bulevar Parkı ile 8,7 mi (14,1 km) ve Parque canino del Bulevar ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Juleca
Carretera Bailén - Motril, Km 23.5 Jaén 23639 ES