Hotel Nafore




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 52 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Cheonggyecheon - 0,1 km / 0,1 mi
Chungmu-ro - 0,3 km / 0,2 mi
Insa-dong - 0,4 km / 0,3 mi
Gwangjang Pazarı - 0,8 km / 0,5 mi
Myeongdong Katedrali - 1 km / 0,6 mi
Jongmyo Shrine - 1 km / 0,6 mi
Myeongdong Sokağı - 1 km / 0,6 mi
Myeongdong Nanta Tiyatrosu - 1,1 km / 0,7 mi
Jogyesa Tapınağı - 1,2 km / 0,7 mi
Lotte Alışveriş Merkezi - 1,2 km / 0,7 mi
Seul Belediye Merkezi - 1,3 km / 0,8 mi
Seul Meydanı - 1,3 km / 0,8 mi
Gwanghwamun Meydanı - 1,5 km / 0,9 mi
Namsangol Hanok Village - 1,5 km / 0,9 mi
Kore ABD Elçiliği ve Konsolosluğu - 1,5 km / 0,9 mi
En yakın havaalanları:
Seul (GMP-Gimpo Uluslararası) - 27,4 km / 17 mi
Seul (ICN-Incheon Uluslararası) - 62 km / 38,6 mi
Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Myeongdong Sokağı yakınında
Hotel Nafore Seul merkezinde, Cheonggyecheon ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Jongmyo Shrine ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Myeongdong Katedrali ile 1,1 km (0,7 mil) ve Jogyesa Tapınağı ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.