Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Nata Genel 1
Hotel Nata Oda 2
Hotel Nata Oda 3

Hotel Nata

Tiflis / Gürcistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-
Çıkış (Check-out)11.30
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 35 GEL.
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 25.0 GEL.
  • İlave yatak ücreti: günlük 25.0 GEL.

Yukarı

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Misafirler giriş sırasında negatif PCR COVID-19 testi sonucu veya COVID-19 aşılarının tamamlandığına dair bir belge sunmalıdır. Negatif COVID-19 testi sonucu gereksinimi 18 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir ve testin giriş işlemlerinden en fazla 72 saat önce yapılmış olması gerekmektedir. COVID-19 aşısı kaydı gereksinimi 18 yaşından büyük tüm misafirler için geçerlidir ve misafirlerin aşılarının giriş işlemlerinden en az 14 gün önce tamamlanmış olması gerekmektedir.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.


Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Tiflis Teleferiği - 0,3 km / 0,2 mi
Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı - 0,4 km / 0,3 mi
Barış Köprüsü - 0,4 km / 0,3 mi
Rike Park - 0,5 km / 0,3 mi
St. George Katedrali - 0,6 km / 0,4 mi
Metekhi Kilisesi - 0,6 km / 0,4 mi
Shardeni Sokağı - 0,7 km / 0,4 mi
Sioni Katedrali - 0,7 km / 0,4 mi
Chreli Abano Sülfür Banyosu ve Spa - 0,8 km / 0,5 mi
Museum of Illusions Tbilisi - 0,8 km / 0,5 mi
Narikala Kalesi - 0,9 km / 0,5 mi
Anchiskhati Bazilikası - 0,9 km / 0,5 mi
Rezo Gabriadze Kukla Tiyatrosu - 0,9 km / 0,6 mi
Başkanlık Sarayı - 1 km / 0,6 mi
Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali - 1 km / 0,6 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Nata Tiflis (TBS-Tiflis Uluslararası) - 14,8 km / 9,2 mi mesafede


Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.


Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.


Tiflis (Eski Tiflis) içinde


Hotel Nata misafirlere Tiflis (Eski Tiflis) bölgesinde, Tiflis Teleferiği ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Metekhi Kilisesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Tiflis Kutsal Üçlü Katedrali ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Nata
Dutu Megreli 2 Tbilisi 0103 GE