Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hôtel Opéra Liège Genel 1
Hôtel Opéra Liège Genel 2
Hôtel Opéra Liège Genel 3

Hôtel Opéra Liège

Paris / Fransa
Paris merkez: 3.3 km
· Haritada Gör

Chippin Alışveriş Kredisi

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-5
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 8.45 EUR. Bu vergi 18 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı kişi başına 20 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 85 EUR (tek yön, maksimum kişi sayısı 3).
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, güvenlik sistemi, ilk yardım çantası ve pencere korkulukları yer almaktadır
  • Bu konaklama yerindeki bazı odalar çocuklara uygun değildir; lütfen müsait odaları görüntülemek için arama parametrelerine çocukların yaşını ekleyin
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 18 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Place de Clichy - 0,5 km / 0,3 mi
Mogador Tiyatrosu - 0,6 km / 0,4 mi
Galeries Lafayette - 0,7 km / 0,5 mi
Boulevard Haussmann - 0,8 km / 0,5 mi
Moulin Rouge - 0,9 km / 0,5 mi
La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı - 0,9 km / 0,6 mi
Garnier Opera Binası - 0,9 km / 0,6 mi
Grands Boulevards - 1,1 km / 0,7 mi
Paris Olympia - 1,2 km / 0,8 mi
Faubourg Saint-Honore Caddesi - 1,3 km / 0,8 mi
Parc Monceau - 1,3 km / 0,8 mi
Place de la Madeleine - 1,4 km / 0,8 mi
Rivoli Caddesi - 1,5 km / 0,9 mi
Folies Bergere - 1,6 km / 1 mi
Place Vendôme - 1,6 km / 1 mi

En yakın havaalanları:
Orly Havalimanı (ORY) - 27,8 km / 17,3 mi
Roissy - Charles de Gaulle Havalimanı (CDG) - 29,6 km / 18,4 mi

Hôtel Opéra Liège için önerilen havaalanı Roissy - Charles de Gaulle Havalimanı (CDG).


Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.


Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 10.30, hafta sonu 7 ve 11 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.


Garnier Opera Binası yakınında


Hôtel Opéra Liège misafirlere Paris merkezinde, Garnier Opera Binası ve Galeries Lafayette ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Moulin Rouge ile 0,5 mi (0,9 km) ve La Machine du Moulin Rouge Etkinlik Mekânı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otel Konumu
Hôtel Opéra Liège
9 rue de Liege Paris 75009 FR