Hotel Palacio Alcazar




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.
Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Juderia de Sevilla Tanıtım Merkezi - 0,2 km / 0,1 mi
Santa Cruz Kilisesi - 0,2 km / 0,1 mi
Casa del Flamenko Tiyatrosu - 0,2 km / 0,1 mi
Murillo Evi - 0,2 km / 0,2 mi
Casa de Salinas Sarayı - 0,3 km / 0,2 mi
Giralda Kulesi - 0,3 km / 0,2 mi
Tecessüd Manastırı - 0,3 km / 0,2 mi
Murillo Bahçeleri - 0,3 km / 0,2 mi
Sevilla Katedrali - 0,4 km / 0,2 mi
Triunfo Plaza - 0,4 km / 0,2 mi
Amalio Vakfı - 0,4 km / 0,2 mi
Sevilla Kraliyet Alkazarı - 0,5 km / 0,3 mi
Santa María la Blanca Kilisesi - 0,5 km / 0,3 mi
Baile Flamenko Müzesi - 0,5 km / 0,3 mi
Plaza de San Francisco - 0,6 km / 0,4 mi
En yakın havaalanı Seville (SVQ-San Pablo) - 13,6 km / 8,4 mi
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.
Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8 ve 11 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Giralda Kulesi yakınında
Sevilla (Historical Center) bölgesindeki Hotel Palacio Alcazar konaklamanızda Giralda Kulesi ve Sevilla Katedrali sadece birkaç adım ötenizde olacak. Bu otel Sevilla Kraliyet Alkazarı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Plaza de España Parkı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.