Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Parga Princess Genel 1
Hotel Parga Princess Genel 2
Hotel Parga Princess Genel 3

Hotel Parga Princess

Parga / Yunanistan

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-23
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart döneminde, konaklama yeri başına, gecelik 1.50 EUR
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim döneminde konaklama yeri başına, gecelik 5.00 EUR

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 15 EUR, çocuklar için 15 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • İlave yatak ücreti: günlük 15.0 EUR.

Yukarıdaki

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Bu konaklama yeri misafirlere gemi terminali transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 48 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 8 - 23 arasında açıktır. Konaklama yerine saat 15 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.


Oteldeki vücut bakımı ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Erimokastro - Venedik Kalesi - 0,9 km / 0,5 mi
Parga Kalesi - 0,9 km / 0,6 mi
Valtos Plajı - 1,1 km / 0,7 mi
Kryonéri Plajı - 1,2 km / 0,8 mi
İyon Denizi - 1,2 km / 0,8 mi
Paragaea Zeytinyağı Müzesi - 1,3 km / 0,8 mi
Kryoneri Plajı - 1,6 km / 1 mi
Anthousa Şelalesi - 2,3 km / 1,5 mi
Anthousa Kalesi - 4,4 km / 2,7 mi
Lichnos Plajı - 5,5 km / 3,4 mi
Ágios Sóstis Plajı - 6,4 km / 4 mi
Spartíla - 9,3 km / 5,8 mi
Sarakiniko Plajı - 9,7 km / 6 mi
Agios Giannakis Plajı - 10,7 km / 6,7 mi
Kalodiki Bataklık Alanı - 15,1 km / 9,4 mi


Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için otobüs durağı servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.


Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Valtos Plajı yakınında


Hotel Parga Princess misafirlere Parga bölgesinde, plaj yakınında, Valtos Plajı ve Erimokastro - Venedik Kalesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Parga Kalesi ile 0,5 mi (0,7 km) ve İyon Denizi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Parga Princess
Valtos Parga 480 60 GR