- Ana Sayfa
- Venedik Otelleri
- Hotel Petit Palais


Hotel Petit Palais
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Ocak arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 2.50 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 2.20 EUR.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Şubat - 31 Aralık arasında, yetişkinler için kişi başı, gecelik 3.60 EUR; 10-16 yaş yaş arasındaki misafirler için gecelik 1.80 EUR.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 15 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara verg
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
31 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Lido di Venezia - 0,1 km / 0,1 mi
Palazzo del Cinema - 0,5 km / 0,3 mi
Palazzo del Casinò - 0,8 km / 0,5 mi
Lungomare d Annunzio Plajı - 2,1 km / 1,3 mi
Santa Maria Elisabetta Deniz Otobüsü - 2,3 km / 1,4 mi
San Nicolo al Lido - 3,3 km / 2,1 mi
San Nicolò Plajı - 3,6 km / 2,2 mi
Giardini della Biennale - 4 km / 2,5 mi
Via Garibaldi - 4,4 km / 2,8 mi
San Zaccaria Deniz Otobüsü - 4,8 km / 3 mi
San Pietro di Castello - 4,8 km / 3 mi
Arsenale della Biennale di Venezia Cephaneliği - 4,9 km / 3 mi
Venedik Cephaneliği - 4,9 km / 3,1 mi
Riva degli Schiavoni - 5 km / 3,1 mi
Parrocchia Santa Maria Della Salute - 7,6 km / 4,7 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Petit Palais Marco Polo Havaalanı (VCE) - 25,5 km / 15,9 mi mesafede
Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.
Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Venedik (Lido) içinde
Hotel Petit Palais size Venedik (Lido) bölgesinde, Lido di Venezia yakınında ve Palazzo del Cinema ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Venedik Limanı ile 7,7 mi (12,3 km) ve Piazzale Roma ile 8 mi (12,9 km) mesafede.