- Ana Sayfa
- Bellaria-Igea Marina Otelleri
- Hotel Principe


Hotel Principe
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mayıs döneminde, 6 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Haziran - 30 Eylül döneminde, 6 geceye kadar EUR 2.50 kişi başı, gecelik. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
Otel Hakkında
Misafirler için 40 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.
Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu misafir odasında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve banket salonu vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Bagno Delio 2 - 0,4 km / 0,2 mi
Deniz Kabukluları Müzesi - 0,7 km / 0,4 mi
Saracen Kulesi - 0,7 km / 0,4 mi
Palacongressi Bellaria Igea Marina Etkinlik Merkezi - 0,9 km / 0,6 mi
Bellaria Igea Marina - 1 km / 0,6 mi
Casa delle Conchiglie Tatil Evi - 1,1 km / 0,7 mi
Polo Est - 1,2 km / 0,7 mi
Bar Tai sister - 1,3 km / 0,8 mi
Casa Rossa di Alfredo Panzini Müzesi - 1,6 km / 1 mi
Parco del Gelso - 2,5 km / 1,5 mi
Minimoto San Mauro Mare - 3,1 km / 1,9 mi
Acquapark - 3,5 km / 2,2 mi
Spiaggia di Gatteo Mare - 3,6 km / 2,2 mi
Romagna Center - 3,6 km / 2,2 mi
Sol et Salus Hastanesi - 5,8 km / 3,6 mi
En yakın havaalanları:
Rimini (RMI-Federico Fellini Uluslararası) - 26,6 km / 16,5 mi
Forlì Uluslararası Havalimanı (FRL) - 53,2 km / 33,1 mi
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Misafir odası restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Deniz Kabukluları Müzesi yakınında
Hotel Principe misafirlere Bellaria-Igea Marina bölgesinde, plajda, Minyatür İtalya ve Eurocamp ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan konaklama yeri Fiera di Rimini ile 8,1 mi (13 km) ve Rimini Plajı ile 10,6 mi (17 km) mesafede.