- Ana Sayfa
- Shirdi Otelleri
- Hotel Reeva Regency


Hotel Reeva Regency
Oda Seçenekleri

- Erken giriş ücreti: 900 INR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- Geç çıkış ücreti: 900 INR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- İlave yatak ücreti: gecelik 600 INR.
- Kredi kartı
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
Misafirler için LCD televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Wet n Joy Su Parkı - 0,3 km / 0,2 mi
New Prasadalaya Vakfı - 0,8 km / 0,5 mi
Shri Saibaba Sansthan Temple - 0,8 km / 0,5 mi
Dwarkamai - 1 km / 0,6 mi
Sai Baba of Shirdi temple - 1 km / 0,6 mi
Shri Tatya Kote Samadhi - 1,1 km / 0,7 mi
Lendi Baug - 1,1 km / 0,7 mi
Upasani Maharaj Ashram - 1,4 km / 0,9 mi
Sambhaji Parkı - 1,6 km / 1 mi
Lendibagh - 4,9 km / 3 mi
Brahmagiri Hill - 38,6 km / 24 mi
Chamatkarji Jain Temple - 44 km / 27,3 mi
En yakın havaalanları:
Shirdi (SAG) - 15 km / 9,3 mi
Nasik (ISK-Ozar) - 111,2 km / 69,1 mi
Aurangabad (IXU-Chikkalthana) - 123,3 km / 76,6 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.
Wet n Joy Su Parkı yakınında
Rahata bölgesindeki Hotel Reeva Regency konaklamanızda, Sai Baba of Shirdi temple ve Wet n Joy Su Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel New Prasadalaya Vakfı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Shri Saibaba Sansthan Temple ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.