Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel SAITOU Genel 1
Hotel SAITOU Oda 2
Hotel SAITOU Oda 3

Hotel SAITOU

Hakuba / Japonya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-22
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için giriş sırasında resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde nakit kabul edilmektedir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon her gün saat 22 itibarıyla kapanmaktadır. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Yarım Pansiyon fiyatlarıyla rezervasyon yapan misafirler akşam yemeği için saat 19.00 a kadar giriş yapmalıdır.

Otel Hakkında


Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz internet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine mevcuttur. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Hakuba Vadisi Kayak Alanı - 0,1 km / 0,1 mi
Hakuba Saegusa Sanat Müzesi - 0,8 km / 0,5 mi
Hakuba Spor Parkı - 1,1 km / 0,7 mi
Hakuba Kayakla Atlama Stadı - 1,4 km / 0,9 mi
Hakuba Sanat Müzesi - 1,7 km / 1 mi
Happo Turizm Danışma Merkezi - 2 km / 1,3 mi
Hakuba Happo-One Kayak Alanı - 2,3 km / 1,4 mi
Hakuba Olimpiyat Müzesi - 2,3 km / 1,4 mi
Happo-one Adam Teleferiği - 2,4 km / 1,5 mi
Chokoku-ji Tapınağı - 2,5 km / 1,5 mi
Hakuba Mini Tren Parkı - 2,7 km / 1,7 mi
Hakuba Goryu Kayak Merkezi - 2,7 km / 1,7 mi
Happo One Sakka Teleferiği - 3,7 km / 2,3 mi
Kurashita Onsen - 3,7 km / 2,3 mi
Wadanonomori Kilisesi - 3,8 km / 2,4 mi

En yakın havaalanları:
Tokyo (HND-Haneda) - 292,9 km / 182 mi
Tokyo (NRT-Narita Uluslararası) - 339,7 km / 211,1 mi


Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.


Hotel SAITOU misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.


Yakınında Hakuba Kayakla Atlama Stadı bulunur


Hotel SAITOU misafirlere Hakuba bölgesinde, Hakuba Vadisi Kayak Alanı yakınında ve Hakuba Happo-One Kayak Alanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak otel Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile 2 mi (3,3 km) ve Tsugaike Kayak Merkezi ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Otel Konumu
Hotel SAITOU
863 Hokujo Hakuba 399-9301 JP