Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Speranza Genel 1
Hotel Speranza Genel 2
Hotel Speranza Genel 3

Hotel Speranza

Jesolo / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-21
Çıkış (Check-out)9
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Ödemesi konaklama yerinde alınan şehir vergisi uygulanır. Venedik şehrinde ikamet edenler ve 10 yaş altındaki çocuklar vergiden muaftır. Gerekli belgelerin konaklama yerine sunulması kaydıyla, hastalar ve refakatçileri ile şehirde vazifeli olarak bulunan kişiler için ilave vergi muafiyeti uygulanabilir. 1-31 Ocak tarihleri arasında %30 indirim uygulanmaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 30 Nisan döneminde, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 0.00 EUR.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Mayıs - 30 Eylül döneminde, 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.30 EUR.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon her gün 07.30 - 21 arasında açıktır. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Misafirler için LCD televizyon olan 69 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Piazza Marconi Meydanı - 0,2 km / 0,1 mi
Jesolo Plajı - 0,2 km / 0,1 mi
Jesolo Doğa Tarihi Müzesi - 0,4 km / 0,2 mi
Piazza Drago - 0,4 km / 0,2 mi
Gommapiuma - 0,4 km / 0,3 mi
Gommapiuma Parco Giochi Per Bambini Parkı - 0,4 km / 0,3 mi
Kongre ve Konferans Bürosu - 1 km / 0,6 mi
Piazza Brescia - 1 km / 0,6 mi
Armando Picchi Stadı - 1,1 km / 0,7 mi
Tropicarium Parkı - 1,1 km / 0,7 mi
Venedik Dönme Dolabı - 1,1 km / 0,7 mi
Pala Arrex Gösteri Merkezi - 1,4 km / 0,9 mi
New Jesolandia Tema Parkı - 1,9 km / 1,2 mi
Newjesolandia Eğlence Parkı - 1,9 km / 1,2 mi
Pista Azzurra - 2,1 km / 1,3 mi

Tercih edilen havaalanı Hotel Speranza Marco Polo Havaalanı (VCE) - 34,1 km / 21,2 mi mesafede


Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.


Restoranda Hotel Speranza misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 09.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Piazza Brescia yakınında


Hotel Speranza Jesolo merkezinde, Piazza Drago ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Kongre ve Konferans Bürosu ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf otel Karayip Koyu ile 3,6 km (2,2 mi) mesafede.

Otel Konumu
Hotel Speranza
via Bafile, 65 Jesolo 30016 IT