- Ana Sayfa
- Ansan Otelleri
- Hotel Square Ansan


Hotel Square Ansan
Oda Seçenekleri

- Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 24000 KRW, çocuklar için 17000 KRW ücret karşılığında servis edilmektedir
- Erken giriş ücreti: 16500 KRW (müsaitlik durumuna bağlıd
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
201 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Jeil Bowling Center - 0,1 km / 0,1 mi
Hwarang Parkı - 2,2 km / 1,3 mi
Haneul Bahçesi Bowling Salonu - 2,4 km / 1,5 mi
Banwol Industrial Complex - 2,4 km / 1,5 mi
Gyeonggi Modern Sanat Müzesi - 2,5 km / 1,5 mi
Ansan Stadyumu - 2,5 km / 1,6 mi
Ansan Sanat Merkezi - 2,7 km / 1,7 mi
Oasis Bowling Salonu - 3,6 km / 2,2 mi
Ahnsan Lotte Bowling Salonu - 3,7 km / 2,3 mi
Danong Bowlingjang - 5,5 km / 3,4 mi
Ansan Kamış Bataklığı Parkı - 7 km / 4,3 mi
Seongho Müzesi - 7,1 km / 4,4 mi
Ansan Botanik Bahçesi - 7,2 km / 4,5 mi
Fwarim Tapınağı - 7,4 km / 4,6 mi
88 Takgu Kulübü - 7,8 km / 4,9 mi
En yakın havaalanları:
Seul (GMP-Gimpo Uluslararası) - 44,8 km / 27,8 mi
Seul (ICN-Incheon Uluslararası) - 51 km / 31,7 mi
Hotel Square Ansan için önerilen havaalanı Seul (ICN-Incheon Uluslararası).
Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.
S-Lounge, Hotel Square Ansan misafirlerine yemek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 09.30, hafta sonu 7 ve 10 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.
Jeil Bowling Center yakınında
Ansan bölgesindeki Hotel Square Ansan misafirlere Ansan Stadyumu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Danong Bowlingjang ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ansan Botanik Bahçesi ile 7,2 km (4,5 mil) ve Sorae Balık Pazarı ile 13,2 km (8,2 mil) mesafede.