- Ana Sayfa
- Dhaka Otelleri
- Hotel Suite Palace


Hotel Suite Palace
Oda Seçenekleri

Otel Hakkında
Misafirler için LED televizyon olan 20 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı mevcuttur.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Baridhara Parkı - 0,6 km / 0,4 mi
Baridhara Merkez Camii - 0,7 km / 0,4 mi
United Hastanesi - 0,9 km / 0,6 mi
Jamuna Eğlence Parkı - 0,9 km / 0,6 mi
Gulshan Gölü Parkı - 1,2 km / 0,8 mi
Jamuna Future Park - 1,3 km / 0,8 mi
Fransa Büyükelçiliği, Dhaka - 1,4 km / 0,9 mi
Almanya Büyükelçiliği - 1,4 km / 0,9 mi
Tayland Büyükelçiliği - 1,5 km / 0,9 mi
Güney Kore Büyükelçiliği - 1,6 km / 1 mi
Türkiye Büyükelçiliği - 1,6 km / 1 mi
Suudi Arabistan Büyükelçiliği - 1,6 km / 1 mi
Bangladesh Army Stadyumu - 1,7 km / 1 mi
Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği - 1,7 km / 1,1 mi
Evercare Hastanesi Dhaka - 2 km / 1,3 mi
En yakın havaalanı Dakka (DAC-Shahjalal Uluslararası Havaalanı) - 6,9 km / 4,3 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Dhaka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 200 ayak kare alanda konferans alanı ve 2 toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.
Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.
Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.
Dhaka (Gulshan) içinde
Hotel Suite Palace konaklamanızda Dhaka merkezinde, Jatiyo Sangshad Bhaban ve Baitul Mukarram ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Bangladeş Ulusal Hayvanat Bahçesi ile 11 km (6,8 mil) ve Saat Mescidi ile 11,9 km (7,4 mil) mesafede.