Hotel Villa Argentina




Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Otel Hakkında
81 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Dolomit - 0,1 km / 0,1 mi
Pocol Ölü Kemikleri Mezarlığı - 0,6 km / 0,3 mi
Cortina Tofane Kayak Alanı - 1,3 km / 0,8 mi
Cortina d Ampezzo Kayak Merkezi - 1,7 km / 1,1 mi
Olympia Kayak Teleferiği - 2 km / 1,2 mi
Regole d Ampezzo Etnografya Müzesi - 2,9 km / 1,8 mi
Cortina Bölge Kilisesi - 3,1 km / 1,9 mi
Mario Rimoldi Modern Sanat Müzesi - 3,1 km / 1,9 mi
Olimpiyat Buz Stadı - 3,3 km / 2,1 mi
Faloria Teleferiği - 3,4 km / 2,1 mi
Cortina Kızak Merkezi - 3,4 km / 2,1 mi
Cortina-Col Druscie Teleferiği - 3,4 km / 2,1 mi
Tofana Express Kayak Teleferiği - 4 km / 2,5 mi
Col Druscie-Ra Valles Teleferiği - 4,8 km / 3 mi
Duca D Aosta-Pomedes Kayak Teleferiği - 7,1 km / 4,4 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Villa Argentina Marco Polo Havaalanı (VCE) - 152,9 km / 95 mi mesafede
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.
Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 07.30 ve 09.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Yakınında Olympia Kayak Teleferiği bulunur
Cortina d Ampezzo şehrindeki Hotel Villa Argentina, kayak teleferiklerinin yakınında konumuyla sizi karşılıyor. Dolomit sadece birkaç adım ötenizde, Cortina d Ampezzo Kayak Merkezi ise araçla 3 dakika mesafede olacak. Bu kayak otel Olympia Kayak Teleferiği ile 0,3 mi (0,5 km) ve Pocol Ölü Kemikleri Mezarlığı ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.