- Ana Sayfa
- Roma (İtalya) Otelleri
- Kolbe Hotel Rome


Kolbe Hotel Rome
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi uygulanır: 10 geceye kadar kişi başı, gecelik 7.50 EUR. Bu vergi 10 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yeri çevre dostu temizlik ürünleri kullanmaktadır
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
Otel Hakkında
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Palatine Tepesi - 0,1 km / 0,1 mi
Piazza del Campidoglio - 0,5 km / 0,3 mi
Gerçeğin Ağzı Heykeli - 0,5 km / 0,3 mi
Capitoline Müzesi - 0,5 km / 0,3 mi
Roma Forumu - 0,6 km / 0,4 mi
Tiber Nehri - 0,6 km / 0,4 mi
Circus Maximus - 0,7 km / 0,4 mi
II. Victor Emmanuel Ulusal Anıtı - 0,9 km / 0,5 mi
Piazza Venezia - 0,9 km / 0,6 mi
Largo di Torre Argentina Meydanı - 1 km / 0,6 mi
Palazzo Venezia - 1 km / 0,6 mi
Via del Corso - 1 km / 0,6 mi
Santa Cecilia in Trastevere - 1,1 km / 0,7 mi
Via Nazionale - 1,1 km / 0,7 mi
Corso Vittorio Emanuele II - 1,1 km / 0,7 mi
En yakın havaalanları:
Ciampino Havaalanı (CIA) - 15 km / 9,3 mi
Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Uluslararası) - 28,1 km / 17,5 mi
Kolbe Hotel Rome için önerilen havaalanı Roma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vinci Uluslararası).
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.
İtalyan mutfağı sevenler için Unique Al Palatino ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Roma Forumu yakınında
Kolbe Hotel Rome konaklamanızda Roma merkezinde, Piazza del Campidoglio ve Gerçeğin Ağzı Heykeli ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Circus Maximus ile 0,7 km (0,4 mil) ve Santa Cecilia in Trastevere ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.