Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Majliss Hotel Genel 1
Majliss Hotel Genel 2
Majliss Hotel Genel 3

Majliss Hotel

Rabat / Fas

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-herhangi bir zaman
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 19.80 MAD. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır. Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 48 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Misafirler için LCD televizyon olan 65 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, kaplıca suyu banyosu ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu mevcuttur.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Fas Parlamento Binası - 0,2 km / 0,1 mi
Goethe Enstitüsü - 0,5 km / 0,3 mi
Bank Al Maghrib Müzesi - 0,6 km / 0,4 mi
As-Sunna Camii - 0,6 km / 0,4 mi
Aziz Petrus Katedrali - 0,7 km / 0,4 mi
Mohamed VI Modern ve Çağdaş Sanat Müzesi - 0,7 km / 0,5 mi
Bab Rouah Kapısı - 0,8 km / 0,5 mi
Bab El Had Meydanı - 0,8 km / 0,5 mi
Mohammed V Ulusal Tiyatrosu - 0,8 km / 0,5 mi
Merkez Pazar - 0,9 km / 0,5 mi
Bab El Had - 0,9 km / 0,6 mi
Tarih ve Medeniyetler Müzesi - 0,9 km / 0,6 mi
Villa des Arts Sanat Galerisi - 1,1 km / 0,7 mi
Ulu Cami - 1,4 km / 0,9 mi
Rue des Consuls - 1,5 km / 0,9 mi

Tercih edilen havaalanı Majliss Hotel Rabat Salé Havalimanı (RBA) - 12,1 km / 7,5 mi mesafede


Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.


Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Le Balcon restoranı ideal, bu restoran Fas mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 06.30 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Rabat (Hassan) içinde


Majliss Hotel misafirlere Rabat (Hassan) bölgesinde, Fas Parlamento Binası ile 2 dakika yürüyüş mesafesinde ve Goethe Enstitüsü ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel As-Sunna Camii ile 0,4 mi (0,6 km) ve Bank Al Maghrib Müzesi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Otel Konumu
Majliss Hotel
6 rue Zahla Rabat MA