Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Memmo Príncipe Real - Design Hotels Genel 1
Memmo Príncipe Real - Design Hotels Genel 2
Memmo Príncipe Real - Design Hotels Genel 3

Memmo Príncipe Real - Design Hotels

Lizbon / Portekiz

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: 7 geceye kadar kişi başı, gecelik 4.00 EUR. Bu vergi 13 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı kişi başına 30 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Valesiz otopark ücreti: günlük 30 EUR.
  • Valeli otopark ücreti: günlük 30 EUR.

Yukarı

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve banka kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Rezervasyon yapmak için kullanılan kredi kartının giriş sırasında kart sahibi tarafından fotoğraflı kimlikle birlikte gösterilmesi gerekmektedir. Diğer ayarlamalar, varıştan önce konaklama yeriyle görüşülerek gerçekleştirilmelidir.Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun.

Otel Hakkında


41 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.


Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Principe Real Meydanı - 0,2 km / 0,2 mi
Botanik Bahçesi - 0,4 km / 0,2 mi
Miradouro de São Pedro de Alcântara - 0,5 km / 0,3 mi
Ulusal Doğa Tarihi Müzesi - 0,5 km / 0,3 mi
Fado in Chiado - 0,7 km / 0,4 mi
Avenida da Liberdade - 0,7 km / 0,4 mi
Carmo Rahibe Manastırı - 0,8 km / 0,5 mi
Camões Meydanı - 0,8 km / 0,5 mi
Fernando Pessoa Heykeli - 0,8 km / 0,5 mi
4. Dom Pedro Heykeli - 0,9 km / 0,5 mi
Bertrand Kitabevi - 0,9 km / 0,5 mi
Santa Catarina Gözlem Noktası - 0,9 km / 0,5 mi
Restauradores Meydanı - 1 km / 0,6 mi
São Bento Sarayı - 1 km / 0,6 mi
Rua Augusta - 1 km / 0,6 mi

En yakın havaalanları:
Lizbon (LIS-Humberto Delgado) - 11,5 km / 7,2 mi
Cascais (CAT Havaalanı) - 20,9 km / 13 mi


Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.


Uluslar arası mutfak sevenler için Cafe Principe Real ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 07.30 ve 11 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Avenida da Liberdade yakınında


Memmo Príncipe Real - Design Hotels misafirlere Lizbon merkezinde, Avenida da Liberdade ve Rossio Meydanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu lüks otel Santa Justa Asansörü ile 0,7 mi (1,1 km) ve Costa da Caparica Plajı ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede.

Otel Konumu
Memmo Príncipe Real - Design Hotels
Rua Dom Pedro V, 56J Lisbon 1250-094 PT