Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Posada La Trebede Genel 1
Posada La Trebede Genel 2
Posada La Trebede Oda 3

Posada La Trebede

Cabezon de Liebana / İspanya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-20.3
Çıkış (Check-out)12.3
Zorunlu Ücretler
Opsiyonel Ücretler
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 5.00 EUR, çocuklar için 3 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 5 EU
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 8 - 20.30 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve piknik alanı vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Territorio Canopy - 9,5 km / 5,9 mi
Torre del Infantado Kulesi - 9,6 km / 6 mi
Sotama Turizm Danışma Merkezi - 11 km / 6,9 mi
Santo Toribio de Liebana Manastırı - 12,4 km / 7,7 mi
Picos de Santolaja - 14,5 km / 9 mi
Cillorigo de Liébana Bin Yıllık Kestane Ağaçları - 15,2 km / 9,5 mi
Mogrovejo Kulesi - 20,1 km / 12,5 mi
Fuentes Carrionas and Fuente Cobre-Montaña Palentina Doğa Parkı - 20,1 km / 12,5 mi
Casa de las Donas Tarih Müzesi - 21,9 km / 13,6 mi
Piedrasluengas Seyir Noktası - 24,9 km / 15,5 mi
Santa Catalina Seyir Noktası - 33,1 km / 20,6 mi
Iglesia de San Salvador de Cantamuda Kilisesi - 36,6 km / 22,8 mi
Riaño and Mampodre Mountain Regional Park - 39,3 km / 24,4 mi
Casona de Tudanca Müzesi - 39,7 km / 24,6 mi
Saja-Besaya Doğa Parkı - 40 km / 24,8 mi

En yakın havaalanı Santander (SDR) - 111,8 km / 69,4 mi


Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.


Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8 ve 11 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Cabezon de Liebana bölgesinde


Cabezon de Liebana bölgesindeki Posada La Trebede konaklamanızda Territorio Canopy ve Torre del Infantado Kulesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sotama Turizm Danışma Merkezi ile 6,9 mi (11 km) ve Santo Toribio de Liebana Manastırı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Otel Konumu
Posada La Trebede
Barrio del Pando 46 Cabezon de Liebana 39571 ES