Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Regal Pacific Buenos Aires Genel 1
Regal Pacific Buenos Aires Oda 2
Regal Pacific Buenos Aires Oda 3

Regal Pacific Buenos Aires

Buenos Aires / Arjantin

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-gece yarısı
Çıkış (Check-out)11
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 1.50 USD. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
  • Konaklama yerinde Arjantin katma değer vergisi (%21) ödemeniz gerekebilir. Arjantin de yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya Arjantin dışından banka transferiyle ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler katma değer vergisinden muaf tutulabilir. Bu muafiyet, kahvaltının dâhil olduğu rezervasyonları da kapsayacak şekilde yalnızca konaklama için geçerlidir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Açık büfe kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 15 USD, çocuklar için 15 USD ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına 80 USD (tek
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü ve duman dedektörü yer almaktadır
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler rezervasyon onayının üzerindeki iletişim bilgilerini kullanarak varıştan 24 saat önce konaklama yeriyle iletişime geçmeli ve varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.

Otel Hakkında


109 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.


Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Lavalle Caddesi - 0,3 km / 0,2 mi
Galerias Pacifico - 0,4 km / 0,3 mi
Buenos Aires Limanı - 0,5 km / 0,3 mi
Florida Caddesi - 0,5 km / 0,3 mi
Buquebus Feribot Terminali - 0,6 km / 0,3 mi
Luna Park Stadyumu - 0,6 km / 0,4 mi
Kirchner Kültür Merkezi - 0,7 km / 0,4 mi
Plaza San Martin - 0,7 km / 0,4 mi
Palacio Paz - 0,8 km / 0,5 mi
9 de Julio Avenue - 0,9 km / 0,6 mi
Gran Rex Tiyatrosu - 1,2 km / 0,7 mi
Casa Rosada - 1,2 km / 0,7 mi
Buenos Aires Metropolitan Katedrali - 1,2 km / 0,8 mi
Plaza de Mayo - 1,2 km / 0,8 mi
Colón Tiyatrosu - 1,3 km / 0,8 mi

En yakın havaalanları:
Buenos Aires (AEP-Aeroparque Jorge Newbery) - 12,2 km / 7,6 mi
Buenos Aires (EZE-Ministro Pistarini Uluslararası) - 33,8 km / 21 mi

Regal Pacific Buenos Aires için önerilen havaalanı Buenos Aires (EZE-Ministro Pistarini Uluslararası).



Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Buenos Aires bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1744 ayak kare alanda konferans merkezi ve 5 toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.


Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Florida Caddesi yakınında


Regal Pacific Buenos Aires Buenos Aires merkezinde, Galerias Pacifico ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Florida Caddesi ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu lüks otel Buquebus Feribot Terminali ile 0,9 km (0,5 mi) ve Kirchner Kültür Merkezi ile 1,3 km (0,8 mi) mesafede.

Otel Konumu
Regal Pacific Buenos Aires
25 De Mayo, 764 Buenos Aires BPN1002 AR